Αποθέωση και τραγωδία!

Κοντράστ συναισθημάτων στον γερμανικό και τον ισπανικό Τύπο μετά την μεγάλη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1 το βράδυ της Τετάρτης.

Αποθέωση από τον γερμανικό Τύπο

Το «Kicker» στην ηλεκτρονική του έκδοση συνδέει την μεγάλη νίκη της Ντόρτμουντ με την προχθεσινή της Μπάγερν επί της Μπαρτσελόνα: «Η τρέλα στο Champions League συνεχίζεται: Ο Λεβαντόφσκι... σούταρε την Ρεάλ. Αγγίζουμε
πλέον έναν γερμανικό τελικό στο Γουέμπλεϊ! Μετά το 4-0 της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε την Τετάρτη με την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1».

Η «Bild» γράφει: «Αυτή τη νίκη είναι δύσκολη να την πιστέψει κανείς! Όπως η Μπάγερν την Τρίτη που κέρδισε την Μπάρτσα με 4-0, έτσι την Τετάρτη σε μια ανάλογη πανδαισία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε με 4-1 την Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον ο γερμανικός τελικός στο Γουέμπλεϊ είναι κοντά»

Η προσκείμενη στην Ντόρτμουντ ιστοσελίδα «www.reviersport.de», τονίζει: «Τετραπλός Λεβαντόφσκι! Μετά από ένα «βασιλικό» ποδόσφαιρο και απόδοση παγκόσμιας κλάσης από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κάνει όνειρα για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν».

Τραγωδία στον ισπανικό Τύπο

H «Marca» , φίλα προσκείμενη στην Ρεάλ τιτλοφορείται: «Καταστροφή για την Ρεάλ» και στο κείμενο σημειώνει: «Η Μπορούσια Ντόρτμουντ με έναν κολοσσιαίο Λεβαντόφσκι πέρασε πάνω από την Ρεάλ σε μια καταστροφική νύχτα».

Από την πλευρά της η προσκείμενη στην Μπαρτσελόνα «Mundodeportivo» γράφει: «Καθολική κατάρρευση της Ρεάλ στο Ντόρτμουντ. Η κακή Ρεάλ «έπεσε» χωρίς δικαιολογίες απέναντι σε μια πολύ ανώτερη Ντόρτμουντ. Ο Λεβαντόφσκι ήταν ο σταρ της βραδιάς, σημειώνοντας και τα τέσσερα γκολ της γερμανικής ομάδας. Πλέον μόνο ένα θαύμα θα φέρει την πρόκριση στο Μπερναμπέου».
Keywords
Τυχαία Θέματα