Αποκλείσθηκε ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκλείστηκε στον 4ο γύρο του US Open. Προκρίθηκε ο Ναδάλ.Ο Ρότζερ Φέντερερ έμεινε εκτός προημιτελικών στο US Open από τον Ισπανό Τόμι Ρομπρέδο (Νο19) χάνοντας 7-6, 6-3, 6-4.

Για τον Eλβετό είναι η πρώτη φορά από το 2002 που δεν θα συμμετάσχει σε τελικό γκραν σλαμ. Επίσης, ήταν η πρώτη νίκη του Ισπανού επί του Φέντερερ σε 11 μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο Φέντερερ,
πέντε φορές κάτοχος του φημισμένου τουρνουά, έκανε 43 αβίαστα λάθη και μόλις 2 πετυχημένα break points σε 16 προσπάθειες.

Στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση του ήταν απογοητευτική. "Η εμφάνιση μου ήταν απογοητευτική. Ήταν μία εξοργιστικά κακή εμφάνιση. Ξεκίνησα άσχημα και δυσκολεύτηκα σε όλα την διάρκεια του αγώνα καθώς έχασα πολλές ευκαιρίες".

Το 2013 είναι μία απογοητευτική σεζόν για τον Φέντερερ που αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Aυστραλιανού Όπεν, στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, στον 2ο γύρο του Wmbledon και τώρα στον 4o γύρο του US Open.

Απ' την άλλη ο Ρομπρέδο, στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σπουδαία νίκη που σημείωσε.

"Εϊναι υπέροχο το συναίσθημα να κερδίζεις τον Φέντερερ. Είναι σαν όνειρο. Εϊμαι χαρούμενος. Πρόκειται για μία μεγάλη ημέρα στην καριέρα μου. Η διαφορά σήμερα ήταν ότι ο αντίπαλος μου έχασε πολλά break points σε αντίθεση με εμένα που πήρα τους πόντους που χρειάστηκα".

Ο Ρομπρέδο θα αντιμετωπίσει τον Ναδάλ στα προημιτελικά του τουρνουά.
Keywords
Τυχαία Θέματα