Ανοιχτό το θέμα Καραγκούνη

«Παράθυρο» παραμονής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό άφησε ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του twitter εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την εύρεση λύσης που να αναγνωρίζει την προσφορά του διεθνούς μέσου.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, το απόγευμα της Πέμπτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έβαλε... τέλος στο κεφάλαιο «Παναθηναϊκός», αφήνοντας αιχμές για τις κινήσεις των «πράσινων» στις επαφές που είχαν οι δύο πλευρές για την ανανέωση
του συμβολαίου του.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως ακόμα δεν έχει «κλείσει» οριστικά η υπόθεση του έμπειρου άσου, ωστόσο, όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς... δρόμους.

Όμως, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Αλαφούζος με μήνυμά του στο twitter άφησε ένα «παράθυρο» παραμονής του Γιώργου Καραγκούνη και να αναγνωριστούν η αξία του και όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

«Το θέμα του «Κάρα» είναι ανοικτό για μας. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση που να αναγνωρίζει την προσφορά του», ανέφερε ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Keywords
Τυχαία Θέματα