Αναταράξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Συνεχίζονται οι αναταράξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μια ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης - με μικρές απώλειες - στην Κυβέρνηση.

Την άποψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να ανοίξει τις διαδικασίες πριν τις εκλογές, όπως ορίζει το καταστατικό και να ξεκαθαρίσει την θέση του, εξέφρασε ο
κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Στη ΝΔ, συζητήσεις προκαλεί η απόφαση Σαμαρά να διαγράψει τον Πάνο Καμμένο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και όχι και από το κόμμα.

Σε αυτό το ρευστό οικονομικό κλίμα, ο Πρωθυπουργός, θα βρεθεί τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει επαφές με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ και τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο.

Την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο  Λουξεμβούργο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Γιούρογκρουπ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Εν τω μεταξύ, δημόσια δήλωση ανάκλησης των όσων ανέφερε χθες από το βήμα της Βουλής, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Πάνος Καμμένος, ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εργαζόταν παλαιότερα στην Goldman Sachs, ζητά με επιστολή του προς τον κ. Καμένο, ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμηση για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα