Αναστασιάδης: «Ο, τι πει ο πενυματικός μου»

Ο... Πνευματικός του και η Παναγία θα αποφασίσει για το αν ο Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι γνωστός για την προσήλωσή του στη θρησκεία, θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο Ελληνας τεχνικός ρωτήθηκε για το αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ενωσης και είπε: «Δεν αποφασίζω εγώ. Η Παναγία θα αποφασίσει...», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε στο ίδιο… πνεύμα: «Ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται... Με την βοήθεια της Παναγίας θα απαντήσω στην ΑΕΚ. Όχι μόνος μου. Ποτέ δεν λειτουργώ μόνος μου. Έχω την Παναγία πάντα

στο πλευρό μου».

Στις δηλώσεις του, ο Αγγελος Αναστασιάδης, επιβεβαίωσε τις χθεσινές επαφές με τους «κιτρινόμαυρους»: «Έχω μιλήσει με τον κ. Δημητρέλο, σε πολύ καλό κλίμα, τα έχουμε πει όλα, έχω ρωτήσει όλα όσα χρειαζόταν να μάθω και είμαι έτοιμος να δώσω την απάντηση μου το βράδυ.

Για αυτό κάντε λίγη υπομονή ακόμη... Μέχρι το βράδυ... Είπα ότι θα απαντήσω απόψε και θα απαντήσω... Μακάρι όλα να πάνε καλά.... Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ και πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να σου ζητάει να καθίσεις στον πάγκο της».

Οσον αφορά στην διάθεση του ίδιου να συνεργαστεί με την ΑΕΚ και ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης, ο Αναστασιάδης τόνισε: «Από την μεριά μου, είμαι θετικός για την ΑΕΚ γι αυτό και κατέβηκα στην Αθήνα για να ακούσω την πρότασή τους γιατί με ενδιαφέρει. Ειδάλλως αν δεν ήθελα, δεν θα πήγαινα σε αυτό το ραντεβού».

Keywords
Τυχαία Θέματα