«Άναψαν» τα τηλέφωνα

Μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένεται η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση θα γίνει από τον γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Φώτη Καϋμενάκη. Πάντως, σχεδόν όλα τα ονόματα των νέων υπουργών έχουν γίνει γνωστά, ενώ δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του νέου «τσάρου» της οικονομίας.Εκτός κυβέρνησης μένουν οι: Σίμος Κεδίκογλου, Άδωνις Γεωργιάδης, Θεόδωρος Καράογλου, Κωστής Χατζηδάκης,

Γιάννης Μιχελάκης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, Κώστας Αρβανιτόπουλος και Συμεών Κεδίκογλου, καθώς και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης αναμένεται να τοποθετηθούν οι Νίκος Δένδιας και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ο Γιάννης Κουτσούκος και στο υπουργείο Παιδείας ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Φώφη Γεννηματά παραμένουν στο υπουργείο Άμυνας όπως και ο Γιάννης Μανιάτης στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Μένει ο Χαράλαμπος Αθανασίου στο υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς και οι: Σταϊκούρας, Μαυραγάνης, Κεφαλογιάννη, Κυρ. Μητσοτάκης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος σταυπουργεία που βρίσκονταν ήδη.

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόσωπο - έκπληξη αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών, από το οποίο αποχωρεί ο Γιάννης Στουρνάρας. Πάντως, μέχρι και το πρωί πληροφορίες έφεραν ως αντικαταστάτη του τον οικονομολόγο Νίκο Οικονομίδη.

Στη νέα κυβέρνηση, αναμένεται να έχουν χαρτοφυλάκιο η Εύη Χριστοφιλοπούλου και έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Μάκη Βορίδη, Πάρι Κουκουλόπουλου, Κώστα Μαρκόπουλου, Άρη Σπηλιωτόπουλου και Παντελή Καψή.

Διαβάστε την προηγούμενη είδηση εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα