«Oι αγορές ψήφισαν Ελλάδα»

Κλείνει η περίοδος των μνημονίων, των θυσιών, της ανεργίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε εκ νέου στην επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος, καθώς και στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, τονίζοντας πως «οι αγορές ψήφισαν Ελλάδα,

ψήφισαν αξιοπιστία». Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάσει λέγοντας κανείς δεν θα μας πάει πίσω», κάποιοι είχαν προτείνει να μοιάσουμε στην Αργεντινή, να βγουμε από το ευρώ, να σκίσουμε τα μνημόνια». Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε πως αυτά τα δύο χρόνια έγιναν και αδικίες, δεσμευόμενος και πάλι για τη σταδιακή αποκατάστασή τους.

Φέτος θα έχουμε για πρώτη φορά ανάπτυξη και μέχρι το 2018 θα δημιουργηθούν 550.000 νέες θέσεις εργασίας και θα έχει υποχωρήσει 10 μονάδες η ανεργία, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Την Τρίτη θα παρουσιάσει το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα και μέχρι το 2020 η Ελλάδα θα έχει ανακτήσει πλήρως το βιοτικό επίπεδο, που είχε πριν από την κρίση, αλλά όχι με δανεικά, με ανάπτυξη και εξωστρέφεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα