Σαμαράς: Υπονομευτής της εθνικής μας προσπάθειας ο Τσίπρας

Ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι κλείνει η περίοδος των Μνημονίων και των θυσιών, υπογραμμίζοντας ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες που έγιναν τα τελευταία χρόνια, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως «υπονομευτή της εθνικής μας προσπάθειας».

«Δεν θα υπάρξει

νέο μνημόνιο Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα Δεν υπάρχει άλλο προς τα κάτω μόνο προς τα πάνω υπάρχει πλέον», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε εκ νέου στην επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος, καθώς και στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, τονίζοντας πως «οι αγορές ψήφισαν Ελλάδα, ψήφισαν αξιοπιστία». Επίσης, διαβεβαίωσε πως φέτος το φθινόπωρο θα έχει τακτοποιηθεί πλήρως και το χρέος.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ποτέ στην Ελλάδα ένα κόμμα δεν έχει διαψευστεί τόσο πολύ σε τόσο πολλά όσο ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γεμίσει η χώρα από λαθρομετανάστες. Υπερασπίζεται υπόπτους για παράνομη δράση και πιέζει να αποφυλακιστούν».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ο Τσίπρας καλεί τους Ελληνες να ψηφίσουν για να πέσει η κυβέρνηση Χρησιμοποιεί τις εκλογές ως μοχλό αποσταθεροποίησης του τόπου, αλλά ο λαός είναι πληγωμένος αλλά ώριμος και θα δώσει την απάντηση του σε όσους ετοιμάζουν σενάρια πολιτικής ανωμαλίας».

Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε επίσης ότι «Φέτος θα έχουμε για πρώτη φορά ανάπτυξη και μέχρι το 2018 θα δημιουργηθούν 550.000 νέες θέσεις εργασίας και θα έχει υποχωρήσει 10 μονάδες η ανεργία, τόνισε ο πρωθυπουργός. Την Τρίτη θα παρουσιάσει το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα και μέχρι το 2020 η Ελλάδα θα έχει ανακτήσει πλήρως το βιοτικό επίπεδο, που είχε πριν από την κρίση, αλλά όχι με δανεικά, με ανάπτυξη και εξωστρέφεια».

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «σύντομα θα λειτουργήσει το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ από τη Θεσσαλονίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα