«Hosted in athens»

Το «Hosted in athens», ένα εγχείρημα που αποτελείται από ομάδες καλλιτεχνών, κολλεκτίβες και επιμέρους πρότζεκτ με αναφορά στην έννοια της συλλογικότητας ξεκινά σήμερα στο Σιξ Ντογκς, Αβραμιώτου 6-8 στο Θησείο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν κοινές συνεργασίες και έργα, ομαδικές εκθέσεις και δράσεις στο πλαίσιο ενός  ευρύτερου φάσματος δραστηριότητας που περιλαμβάνει καλλιτέχνες, επιμελητές, ιδρύματα και άλλους φορείς. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, που αφορά την έννοια της φιλοξενίας, το Hosted in Athens έχει 
απευθυνθεί σε χώρους στο κέντρο της Αθήνας που μπορούν να φιλοξενήσουν το πρόγραμμά του. Οι χώροι αυτοί θα λειτουργήσουν ως σημεία συνάντησης και υποδοχείς εκθέσεων και δράσεων. Το εγχείρημα  επιδιώκει να παρουσιάσει ομάδες με διαφορετικό υπόβαθρο, εθνική ταυτότητα και εικαστική τοποθέτηση και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για διάλογο και δικτύωση μεταξύ ομάδων, φορέων και ατόμων. Να προωθήσει μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των συμμετέχοντων συλλογικοτήτων και πόλεων και να προτείνει νέους τρόπους συνεργασίας που αφορούν τις αξίες της ανταλλαγής και της φιλοξενίας.

http://hostedinathens.tumblr.com/

Στον Αθήνα 984 και στην Νικολέτα Μακρή μίλησε ο καλλιτέχνης, Στέλιος Καραμανόλης.

Οι εκδηλώσεις θα γίνονται καθημερινά 12 το μεσημέρι με 10 το βράδυ, μέχρι και τις 29 του μήνα. Είσοδος ελεύθερη
Keywords
Τυχαία Θέματα