Πήρε την νίκη και την πρόκριση

Ο καλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής των καιρών μας, έβαλε τις βάσεις για να πάμε Μουντιάλ. Με δύο γκολ (15΄, 66΄) του Κώστα Μήτρογλου η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 3-1 της Ρουμανίας στον πρώτο αγώνα μπαράζ και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Σπουδαία εμφάνιση και απο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη (19΄)

που... τρίτωσε το καλό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Ρουμανία που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Στάνκου (18΄) τελείωσε το ματς με δέκα, καθώς αποβλήθηκε ο Λάζαρ (90΄). Την Τρίτη η ρεβάνς στο Βουκουρέστι.

Για την Εθνική μας είδε κίτρινη κάρτα ο Κώστας Κατσουράνης και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Ρουμανίας, ενώ η αντίπαλος μας πέραν του Λάζαρ δεν θα έχει ελέω καρτών και τον Μπουρτσεάνου

Η ενδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης (85΄Σάμαρης), Τζιόλης, Μανιάτης (77΄Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου (80΄Γκέκας).

Η ενδεκάδα της Ρουμανίας: Λόμποντ, Ματέλ, Γκοϊάν, Γκάρντος, Ρατ, Μπουρτσεάνου (74΄Λάζαρ), Κότσιτς, Στάνκου, Τανάσε (85΄Μαξίμ), Τόρχε (74΄Γκράζαβ), Μαρίκα

Keywords
Τυχαία Θέματα