«A tribute to the Legends»

Μια ξεχωριστή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολεγίου Αθηνών - Κολεγίου Ψυχικού δίνεται στις 9.30 το βράδυ στο θέατρο του Κολεγίου.

Η αυλαία θα ανοίξει και στη σκηνή θα εμφανιστεί το καλλιτεχνικό σχήμα των Χάρη Βαρθακούρη, Στέλιου Διονυσίου, Δημήτρη Κόκοτα και Γρηγόρη Μπιθικώτση σε μία και μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους «A tribute to the Legends - Τα τραγούδια του

πατέρα μου».

Οι τέσσερις καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πατέρων τους, τα πιο σημαντικά τραγούδια των Γρηγόρη Μπιθικώτση, Στράτου Διονυσίου, Σταμάτη Κόκοτα και Γιάννη Πάριου, που συγκίνησαν και προσδιόρισαν την πολιτιστική ταυτότητα της σύγχρονης Ελλάδας.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών είναι ένας θεσμός που εδώ και δεκαετίες κάνει το Σχολείο να ξεχωρίζει. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο, ώστε -όπως τόνιζε ο Στέφανος Δέλτα -«να μην καταντά η εκπαίδευση και η μόρφωση, που δίνει το Κολέγιο, ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως». Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια κάθε χρόνο σε περίπου 500 παιδιά.

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για το Ταμείο Υποτροφιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων (εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες κ.λ.π.)

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, ώρα 21:00

Θέατρο Κολεγίου, Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό

Πληροφορίες - Αγορά Εισιτηρίων: Fund Drive Office 210 6798217-8

Keywords
Τυχαία Θέματα