12.848 αιτήσεις για μετεγγραφές

Μέσα στην εβδομάδα θα αποσταλούν στα ΑΕΙ, οι αιτήσεις μετεγγραφών των πρωτοετών φοιτητών, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αίτηση για μετεγγραφή κατέθεσαν τελικά 12.848 φοιτητές, αριθμός που σύμφωνα με τον κ.Λοβέρδο είναι διαχειρίσιμος. «Εμείς πιστεύουμε ότι διασώθηκαν και οι δύο στόχοι, επιτεύχθηκαν και οι δύο στόχοι και να μπορεί ένας άνθρωπος που έχει οικονομικά προβλήματα να σπουδάσει το παιδί του και ταυτόχρονα τα Πανεπιστήμια και τα

ΤΕΙ να λειτουργούν» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα, σύστημα ελέγχου πρόσβασης των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και των πολιτών στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις θα τοποθετηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως αποφασίστηκε, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ιδρύματος. Σε ανακοίνωσή του, το Συμβούλιο εκφράζει την συστράτευσή του με τις Πρυτανικές Αρχές για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε από συνεργεία του δήμου Αθηναίων, η επιχείρηση απομάκρυνσης των απορριμμάτων που είχαν συγκεντρωθεί στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά τη διακοπή της σύμβασης από τον εργολάβο που είχε αναλάβει την καθαριότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα