Ζίβκοβιτς: "Ίσως να είναι η πιο τρελή ασίστ που έχω βγάλει"

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού και τα δίνει όλα για τον τίτλο στις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής με γκολ και ασίστ. Μάλιστα, στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του ματς χαρακτήρισε την ασίστ του με το ψαλιδάκι ως την πιο πιο τρελή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζίβκοβιτς:

"Ξέραμε ότι παίζαμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και πήραμε μία δίκαιη νίκη, που μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον τίτλο".

Για το τι έχει αλλάξει: "Δουλεύουμε πολύ, ξέρουμε ότι αξίζουμε τη νίκη σε κάθε ματς γιατί παλεύουμε, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε πει μεταξύ μας ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Για το αν τίθεται θέμα ενέργειας: "Παίζουμε σε έναν μεγάλο σύλλογο για τον ΠΑΟΚ, είμαστε επαγγελματίες, δεν τίθεται θέμα ενέργειας. Θα προετοιμαστούμε σκληρά για το ματς με τον Παναθηναϊκό".

Για την ασίστ του: "Ίσως να είναι η πιο τρελή ασίστ που έχω δώσει".

Για την Τούμπα: "Νιώσαμε την ενέργεια της Τούμπας. Ο κόσμος είναι δίπλα μας στη μάχη που δίνουμε. Δεν τα παρατάμε, αυτός είναι ο τρόπος μας".

Για το πού αφιερώνει το γκολ: "Στη Θύρα 4, στη γυναίκα μου και στο γιο μου που έρχεται".

Για το clean sheet του ΠΑΟΚ: "Μας δίνει αυτοπεποίθηση αυτό. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζίβκοβιτς, Ίσως,zivkovits, isos