ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο δικέφαλος πήρε και την ισοβαθμία από τους ερυθρόλευκους

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και θα παλέψει με τον τίτλο του πρωταθλητή με την ΑΕΚ στα δύο ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν καθώς πλέον μείωσε στον ένα βαθμό

τη διαφορά που τους χωρίζει.

Μετά την επικράτηση αυτή όμως ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να πάρει και την ισοβαθμία από τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες δύσκολα θα τερματίσουν πλέον με τους ίδιους βαθμούς αλλά με το φετινό πρωτάθλημα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Οπότε κάθε πόντος και κάθε τι που κερδίζει κάθε ομάδα είναι θετικό για την ίδια. Ο ΠΑΟΚ πήρε πλέον την ισοβαθμία από τον Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να έχουν τις ίδιες νίκες στα παιχνίδια τους (σ.σ. από δύο) και τα ίδια τέρματα (από οκτώ).

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-4 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-4 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1

Ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ολυμπιακό είναι πάνω απ' αυτόν είναι επειδή είχε τερματίσει στην κανονική διάρκεια της σεζόν πιο ψηλά από τους ερυθρόλευκους.

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playoffs

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playoffs, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα). Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά). Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Οι αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League

Μην χάσετε την Game Night
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός,paok - olybiakos