Στοίχημα με Κύπελλο Ελλάδας: Στη μάχη και οι "μεγάλοι"

Το Κύπελλο Ελλάδας έχει μπει πλέον στην πέμπτη φάση και είναι το σημείο όπου ενσωματώνονται οι ομάδες της Super League. Όπως είναι λογικό το επίπεδο ανεβαίνει και οι αναμετρήσεις έχουν ουσιαστική σημασία για την διοργάνωση, καθώς πλέον αγωνίζονται σημαντικοί διεκδικητές.

(15:00) ΑΕΛ - Λεβαδειακός

Η ΑΕΛ όπως έχουμε πει έχει μπει σε νέα

εποχή, μιας και έχει αλλάξει διοίκηση. Πλέον, έχει τον κόσμο στο πλευρό της και η έδρα της θα αποτελέσει πραγματικά ένα μεγάλο προσόν. Στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε εύκολα από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, με 1-2. Δημιουργικά η ομάδα είναι καλή, ενώ έχει παρουσιάσει στα φιλικά ένα πολύ δεμένο σύνολο.

Ο Λεβαδειακός είναι στην προτελευταία θέση της Super League και σίγουρα το μυαλό του δεν θα είναι στην πρόκριση. Πιθανότατα θα κάνει ροτέισον και θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες, ώστε να διεκδικήσουν μία θέση βασικού στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά είναι μία κλειστή ομάδα, που είναι αδύναμη κόντρα σε τεχνίτες παίκτες. Επιθετικά εκμεταλλεύεται τις στημένες φάσεις, όμως γενικότερα της λείπει ένας εκτελεστής.

Η ΑΕΛ θα έχει τον ενθουσιασμό και την έδρα (15:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24), γεγονός που ισορροπεί κάπως την διαφορά ποιότητας, ειδικά αν προσθέσουμε το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι θα έχουν το νου τους στο πρωτάθλημα. Η ισοπαλία μοιάζει λογικό αποτέλεσμα, σε απόδοση 3.20.

(15:00) Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία

Ο Αλμωπός πέρασε εύκολα από τον Αστέρα Σταυρού, με 0-3 και συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας. Το γεγονός πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η Super league 2 του επιτρέπει να ρίχνει όλο το βάρος στο Κύπελλο (15:00 COSMOTE SPORT 4, LIVE από το SPORT24) και να μην έχει στο νου το το ροτέισον. Όσον αφορά το αγωνιστικό η ομάδα έχει σταθερό κορμό και ειδικά στην έδρα του αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο για τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.

Η Λαμία είναι μία ομάδα με πολύ αμυντική προσέγγιση, που επιθετικά στηρίζεται κυρίως σε προσωπικές ενέργειες. Πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας και πιθανότατα αυτό να έχει κάνει την ομάδα να κυνηγήσει όσο μπορεί μία παρόμοια εμφάνιση. Θα είναι από τις λίγες φορές όπου θα έχει τα ηνία της αναμέτρηση και έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπου που θα το διαχειριστεί.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα και το κίνητρο, οπότε είναι λογικό φαβορί. Επιπλέον, η άμυνα τους ζορίζει τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, οπότε δεν θα έχει θέμα κόντρα στους γηπεδούχους. Το combo X2 & No Goal είναι σε απόδοση 1.78

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λάρισα - Λεβαδειακός: Χ (απόδοση 3.20), 15:00 Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία: X2 & No Goal (απόδοση 1.78), 15:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στοίχημα, Κύπελλο Ελλάδας,stoichima, kypello elladas