Κολωνός: Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες – Πλήρωσαν για να βιάσουν τη 12χρονη μέσα σε ΙΧ

Ενώπιον της 33ης ανακρίτριας αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων όσοι εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη το βράδυ της

Κυριακής.

Οι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται. Οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως “πελάτες” του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Σημειώνεται ότι, οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Αρνούνται τις κατηγορίες – Τι θα ισχυριστούν
Οι κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος φέρεται να επικαλείται διανοητικά προβλήματα τα οποία, σύμφωνα με την υπεράσπιση του, επιβεβαιώνει γιατρός ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κλείστηκαν τρεις συναντήσεις με τη 12χρονη, αλλά τελικά έγιναν δύο συναντήσεις, καθώς η τρίτη ματαιώθηκε αφού προέκυψε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται όμως, ότι σε αυτά τα ραντεβού δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε διαθεσιμότητα, φέρεται, επίσης, να αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι έγινε μία συνάντηση με τη 12χρονη που κλείστηκε μέσω της εφαρμογής και πως δεν της έδωσε χρήματα.

Τέλος, και ο 34χρονος αρνείται πως υπήρξε σεξουαλικη επαφή με τη 12χρονη και θα ισχυριστεί πως έχει προβλήματα υγείας.

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη των τριών
Ένας 36χρονος νοσηλευτής στο αντικαρκινικό νοσοκομείο “Μεταξά”, που είχε μετατραπεί σε διοικητικό υπάλληλο, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, συνελήφθη το Σάββατο, κατηγορούμενος για το βιασμό της 12χρονης. Ο άνδρας που εργαζόταν στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε κατά τη έρευνα των αρχών, ότι συνομιλούσε με το κορίτσι μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της στο γνωστό σημείο των ραντεβού, κοντά στο μετρό των Σεπολίων και τη βίασε.

Ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, κατηγορούμενος ότι βίασε δύο φορές τη 12χρονη, φέρεται να είχε κλείσει τρία ραντεβού με το ανήλικο παιδί.

Ο κάτοικος Αγίας Βαρβάρας που εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, γνώρισε το κορίτσι μέσω της γνωστής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών, την οποία χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος για να την εκδίδει. “Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία”, είπε κυνικά στους αστυνομικούς ο συλληφθείς, ο οποίος υποστήριξε ότι συναντήθηκε με τη 12χρονη αλλά δεν την βίασε.

Τέλος, συνδυαστικές επικοινωνίες οδήγησαν το απόγευμα της Κυριακής στη σύλληψη ενός ακόμα άνδρα που κατηγορείται για το βιασμό της 12χρονης. Ο 34χρονος, κάτοικος Παγκρατίου, όπως και άλλοι από τους συνολικά 4 συλληφθέντες “πελάτες” – βιαστές, συνομιλούσε με το κορίτσι όχι μόνο μέσω του blindchat, όπου είχε δημιουργήσει το… ασφαλές, ανώνυμο προφίλ ο Ηλίας Μίχος, αλλά και μέσω viber και sms.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, Απολογούνται, – Πλήρωσαν, 12χρονη,kolonos, apologountai, – plirosan, 12chroni