Ρονάλντο: Ακόμα μία επιχείρηση για τον Πορτογάλο σταρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επεκτείνει για ακόμα μία φορά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Πέρα από βασιλιάς του ποδοσφαίρου, επιθυμεί να φτάσει στη κορυφή και με τις επιχειρήσεις του.

Μία νέα επιχειρηματική κίνηση του Πορτογάλου σταρ έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες. Είναι γνωστό ότι ο επιθετικός της Αλ Νασρ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα πολυτελή ρολόγια, γι' αυτό και σκέφθηκε η νέα

του επένδυση να σχετίζεται με αυτά.

Ο "CR7", που πρεσβεύει την εταιρεία "Jacob and Co" θέλησε να ενταχθεί ως επενδυτής σε μία νέα εταιρία ρολογιών, "Chrono24". Ο ποδοσφαιριστής και η εταιρεία ανακοίνωσαν μέσω ενός ποστ στο Instagram την έναρξη της κοινής τους πορείας.

"Ως αθλητής χρειάζεται περίπου 90 λεπτά για να κερδίσει. Ως εμμονικός συλλέκτης ρολογιών, το έκανε σε δευτερόλεπτα. Λάτρεις των ρολογιών σε όλο τον κόσμο, έχουμε απίστευτα νέα για εσάς: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις μπήκε στο "Chrono24" ως μέτοχος.

Το πάθος του για τα ρολόγια συνάντησε την επιχειρηματική του ιδιοφυΐα και πηγαίνει και τα δύο στο επόμενο επίπεδο . Είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς και για την κοινότητά μας, της οποίας η αγάπη για τα ρολόγια δεν έχει όρια.

Μια νίκη για την ίδια την τέχνη. Και μία απόδειξη ότι τα όνειρα μπορούν να επιτευχθούν με πόδια, μυαλό και ατελείωτη αφοσίωση" ανέφερε η λεζάντα κάτω από το ποστ.

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη νέα του επένδυση με ένα στόρι στο Instagram.

"Πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα επένδυση" έγραψε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα