ΠΑΟΚ μεταγραφές: Περιμένει τον Σαματά, προχωρά για χαφ

Ο Αλί Σαματά έλυσε το συμβόλαιο του με την Φενέρμπαχτσε και πλέον μπορεί να επικυρώσει την προφορική συμφωνία που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην Τούμπα για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι πληροφορίες που έρχονται και από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Σαματά

θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ, αντίστοιχες δηλαδή από αυτές που είχε ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο παίκτης εκτιμάται ότι θα ταξιδέψει άμεσα για την Ελλάδα, μόλις ολοκληρωθούν και τα τελευταία διαδικαστικά μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Φενέρ, που ουσιαστικά θα διασφαλίσουν στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης ότι ο Τανζανός θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Τουρκίας.

Έτσι ο Σαματά παραμένει εκτός Ελλάδας, πιθανότατα είναι στην πατρίδα του και από εκεί θα κάνει το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα σε ένα ποστάρισμα του δείχνει μάλλον ευχαριστημένος για την εξέλιξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις του με την Φενέρμπαχτσε.

Προχωρά το θέμα του χαφ

Ποιο είναι το επόμενο βήμα στα μεταγραφικά του Δικεφάλου; Προφανώς ο κεντρικός χαφ που θα πλαισιώσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι αναζητήσεις του ΠΑΟΚ στο θέμα του κεντρικού μέσου είναι προχωρημένες. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα επιμένουν ότι θα αποκτηθεί ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με παραστάσεις και εμπειρίες, για τον οποίο μάλιστα θα δοθούν και αρκετά χρήματα ώστε να πειστεί η ομάδα του να τον παραχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα