​Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινή δυάδα με γκολ απόδοσης 3.92

11:31 1/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Σε μέτρια κατάσταση η Μπαία, καθώς έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 8 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (1-3-4), όμως το θετικό είναι πως κρατά επαφή με το αντίπαλο πλεκτό, αφού έχει σκοράρει σε 5/7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Αποτελεί κυρίως ομάδα έδρας και στο Σαλβαντόρ δεν είναι εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο (μόλις μία ήττα στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της και αυτή από τη Φλαμένγκο). Ταυτόχρονα, μπροστά στο κοινό της παρουσιάζει ένα πιο επιθετικό προφίλ και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal + Over 2,5 σε 3/5 τελευταία ματς της.

Στην αντίπερα όχθη,

η Γκρέμιο έχει βρει φόρμα και έρχεται από πέντε νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια της (5-0-1) και μάλιστα σκοράροντας κατά ριπάς (13 τέρματα σε αυτά τα ματς). Φαίνεται η εξαιρετική δουλειά που κάνει ο τεχνικός Ρενάτο Γκαούτσο, ο οποίος έχει περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του και το σύνολο του φιγουράρει στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Τέσσερα over 2,5 στα πέντε τελευταία εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια.

Αμφότερες είναι ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το Over 2,5 στο 1,99 δείχνει μια αξιόλογη στοιχηματική επιλογή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεύτερη επιλογή για γκολ, αυτή τη φορά στο MLS, Κολόμπους - Νιου Γιορκ Red Bulls. Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, ίσως η πιο καυτή επίθεση στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Αήττητοι στα πέντε τελευταία, τέσσερις νίκες στο διάστημα αυτό σκοράροντας σε όλες από δύο τέρματα και πάνω. Η Νέα Υόρκη απέκτησε καλή σχέση με τα δίχτυα εσχάτως, έρχεται από τρία σερί Over 2,5 ενώ στο τελευταίο συνέτριψε με 4-0 την Ατλάντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Μπαΐα - Γκρέμιο: Οver 2,5 (απόδοση 1.99), 00:30 Κολόμπους Κρου - Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς: Οver 2,5 (απόδοση 1.97), 02:30

Kαι το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα