Προγνωστικά Στοιχήματος: Χωρίς το "κανόνι" του το Ντάλας, παραπαίει το Κολοράντο

11:01 1/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Τα πρωταθλήματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού συνεχίζουν να μονοπωλούν το στοιχηματικό ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη περίοδο. Φουλ αγωνιστική τα ξημερώματα στο MLS.

Στο Τέξας, το Ντάλας υποδέχεται το Λος Άντζελες, σε μία αναμέτρηση όπου το διπλό είναι φαβορί στο 2.35-2.40 (02/07 03:30 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Νίκο Εστέβες προέρχεται από δύο κολλητές ήττες εκτός έδρας, αφού έχασε με 1-0 στο Πόρτλαντ και με 3-0 στο Οστιν.

Το Ντάλας έχει

μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς (1-2-4) και τα ξημερώματα θα παραταχθεί ξανά χωρίς τον κορυφαίο του παίκτη και επιθετικό, Χεσούς Φερέιρα (10 γκολ), ο οποίος βρίσκεται με την εθνική των ΗΠΑ στο CONCACAF Gold Cup.

Ο Αμερικανός φορ σημείωσε χατ τρικ στη νίκη των ΗΠΑ με 6-0 κόντρα στα Σεντ Κιτς και Νέιβις, στο τελευταίο παιχνίδι για το Gold Cup και είναι φέτος ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ του MLS, πίσω μόνο από τους Μουκχτάρ (Νάσβιλ) και Μπουανγκά (Λος Άντζελες).

Οι Τεξανοί δεν έχουν αξιόλογη εναλλακτική λύση για να καλύψουν το κενό του 22χρονου άσου. Συν τοις άλλοις, είναι εκτός ο αρχηγός/εξτρέμ Αριόλα, οι δεξιοί μπακ Ζεσούς και Τβουμάσι, ο Ισπανός επιθετικός Χεσούς Χιμένεθ, ενώ από τραυματισμό έρχονται και οι επιθετικοί χαφ Ντσαμπελένγκ και Πομικάλ. Εν ολίγοις, οι γηπεδούχοι περιμένουν τους πρωταθλητές με αρκετά προβλήματα απουσιών.

Το Λος Άντζελες έβγαλε έναν πολύ δύσκολο Ιούνιο με οκτώ παιχνίδια. Μετά την ήττα πάντως με 3-2 από το Βανκούβερ, στις 25 Ιουνίου, μέσα στην Καλιφόρνια, πήρε τις ανάσες του και απόψε έχει δικαιολογημένα τον πρώτο λόγο. Άλλωστε, η ομάδα του Στίβεν Τσερούντολο οδηγεί την κούρσα στη δυτική περιφέρεια μαζί με το Σεντ Λιούις και διαθέτει παίκτες όπως ο Μπουανγκά (11 γκολ) και ο πολύπειρος Κάρλος Βέλα (6 γκολ), που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη διαφορά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παραμένουμε στη Δύση για το παιχνίδι του Σεντ Λιούις με το Κολοράντο (02/07 03:30 Live από το SPORT24). Μία μονομαχία ανάμεσα στην πρωτοπόρο ομάδα της περιφέρειας και την ουραγό.

Το Κολοράντο είναι βυθισμένο στα υπόγεια της κατάταξης, αφού έχει συμπληρώσει οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-6). Είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει ούτε μία νίκη εντός έδρας. Επίσης, είναι η χειρότερη επίθεση με μόλις 14 γκολ σε 19 ματς και προέρχεται από το 0-0 κόντρα στους Γκάλαξι, που είναι προτελευταίοι στη Δύση.

Στον αντίποδα, το Σεντ Λιούις, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από το Σολτ Λέικ, πήγε και έβγαλε διπλό στην αήττητη, μέχρι την περασμένη Κυριακή, έδρα του Σαν Χοσέ. Μάλιστα, τα κατάφερε παίζοντας με ροτέισον και αρκετές απουσίες, δείγμα του χαρακτήρα που έχει ως ομάδα.

Το Σεντ Λιούις έφτασε έτσι τις 10 νίκες σε 19 ματς. Μόνο μία expansion team έχει φτάσει το συγκεκριμένο ορόσημο πιο γρήγορα στο παρελθόν. Επίσης, έχει τη δεύτερη κορυφαία επίθεση στο MLS με 37 γκολ, ενώ τον περασμένο Απρίλιο, στο πρώτο ιστορικό παιχνίδι του με το Κολοράντο, είχε φέρει 1-1 εκτός έδρας, δεχόμενο την ισοφάριση στο 92'.

Σε φυσιολογικά επίπεδα ο άσος, λίγο πάνω από το 1.85. Μαζί με το διπλό του Λος Άντζελες φτιάχνουμε μία δυάδα που αγγίζει το 4.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντάλας – Λος Άντζελες: 2 (απόδοση 2.40), 03:30 Σεντ Λιούις – Κολοράντο: 1 (απόδοση 1.87), 03:00
Keywords
Τυχαία Θέματα