Προγνωστικά στοιχήματος: Κρίνεται ο τίτλος στο Βέλγιο

Μπριζ - Σερκλ Μπριζ

Μόλις έναν βαθμό χρειάζεται η Μπριζ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη θέση. Η φόρμα της στο πρωτάθλημα είναι καλή τόσο συνολικά, όσο και εντός έδρας, συνεπώς μπορεί να διατηρήσει το παιχνίδι ισορροπημένο και να μην ηττηθεί.

Η Σερκλ Μπριζ, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση, καθώς είναι στο -1 από τη Γκενκ, όμως υπερτερεί σε ισοβαθμία. Οπότε, αν η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

κερδίσει τη Γκενκ, τότε το Χ θα την βολεύει σήμερα.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι και οι τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, μπορεί η ισοπαλία να βολεύει και τις δύο στο τέλος, οπότε αξίζει να ποντάρουμε στο Χ, που είναι σε απόδοση 4.50.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Γκενκ

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ καίγεται για το τρίποντο, τόσο για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την κορυφή και τον τίτλο, όσο και για να διατηρήσει τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για το Champions League. Αγωνιστικά είναι σε φόρμα και μετρά ένα αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0).

Η Γκενκ πέτυχε την πρώτη της νίκη, μετά από τέσσερις σερί ήττες όπου δέχθηκε συνολικά 13 γκολ κι έτσι πήρε ξανά το πάνω χέρι στη μάχη της τετράδας. Βέβαια, για να παραμείνει εκεί θα πρέπει να έχει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σερκλ Μπριζ.

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παίζουν στην έδρα τους, είναι σε καλύτερη φόρμα, υπερτερούν σε ποιότητα κι έχουν ισχυρό κίνητρο. Όλα μας οδηγούν στον άσο λοιπον, που είναι σε απόδοση 1.55 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπριζ - Κλαμπ Μπριζ: Χ (απόδοση 4.50), 19:30 Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Γκενκ: 1 (απόδοση 1.55), 19:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα