Προγνωστικά Ισπανία: Ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική της LaLiga

Θέλτα - Βαλένθια

Η Θέλτα πήρε ένα πολύ σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γρανάδα κι έτσι εξασφάλισε την παραμονή της στη LaLiga. Στο 97ο λεπτό της αναμέτρηση η αντίπαλος αστόχησε σε πέναλτι, όμως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα άλλα αποτελέσματα δεν θα έπεφτε ακόμη κι αν το πέναλτι έμπαινε.

Η Βαλένθια δεν έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στη Ζιρόνα και ηττήθηκε δίκαια (1-3). Βαθμολογικά, το ενδιαφέρον της παραμένει και θέλει να τερματίσει στην 9η θέση, διότι έτσι θα πάρει 2 εκατομμύρια

ευρώ περισσότερα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στόχος της λοιπόν σήμερα είναι να μην ηττηθεί.

Αμφότερες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία σημαίνει περισσότερα χρήματα. Βέβαια, περιμένουμε να παίξουν κάπως πιο απελευθερωμένα, μιας και αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τους βασικούς στόχους τους. Όσον αφορά τους αριθμούς 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια τους στο Βίγκο είχαν Goal/Goal, μια επιλογή που εδώ προσφέρεται σε απόδοση 1.77.

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα

Η Σεβίλλη εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στη Μπιλμπάο και ηττήθηκε. Είναι πιθανό να έπαιξε ρόλο η ανακοίνωση της αποχώρησης του τεχνικού Κίκε Φλόρες. Όπως και να ‘χει, η σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν αρκετά κακή και είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ενόψει της επόμενης.

Η Μπαρτσελόνα ολοκληρώνει τη χρονιά στη δεύτερη θέση κι έτσι θα βρεθεί στο Σούπερ Καπ Ισπανίας. Όσον αφορά το θέμα προπονητή, έγινε εκ νέου ανατροπή και ο Τσάβι αναμένεται να απολυθεί μετά το πέρας της σημερινής αναμέτρησης. Είδηση που σίγουρα έφερε ένα μούδιασμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κλίμα στη Μπαρτσελόνα δεν είναι καλό κι έτσι σήμερα είναι αρκετά πιθανό να μην έχει συγκέντρωση. Από την άλλη, η Σεβίλλη θα ήθελε να κλείσει τη σεζόν με μια εντός έδρας νίκη. Άλλωστε, στην έδρα της εμφανίζει καλό πρόσωπο. Στα προγνωστικά λοιπόν, θα πάμε κόντρα και θα ποντάρουμε στο 1Χ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.05 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Θέλτα - Βαλένθια: Goal/Goal (απόδοση 1.77), 17:15 Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα: 1Χ (απόδοση 2.05), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα