Προγνωστικά EuroLeague: Η βραδιά του Σλούκα και ο ανεβασμένος Γουίλιαμς Γκος

Στην κορύφωση του φτάνει σήμερα το Final-4 2024 με τη διεξαγωγή του μικρού και του Μεγάλου Τελικού. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα της ημέρας, ενώ το βράδυ έχουμε την μάχη του τίτλου στον μεγάλο τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού AKTOR και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξεκινάμε με τον μικρό τελικό και τη μάχη του Ολυμπιακού

με τη Φενέρ. Οι ερυθρόλευκοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός διεκδίκησης του τροπαίου. Επί της ουσίας πλήρωσαν σε ένα μεγάλο βαθμό το κακό α’ δεκάλεπτο, εκεί όπου δεν βρήκαν λύσεις στα προβλήματα που τους έβαλαν οι Μαδριλένοι, οι οποίοι πέτυχαν 28 πόντους, ενώ και επιθετικά δεν μπορούσαν να κάνει το παιχνίδι τους. Η Φενέρμπαχτσε από την άλλη δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά και επί της ουσίας να κυνηγά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το κυριότερο είναι πως έπεσε σε όλες τις παγίδες που είχαν στήσει οι πράσινοι, με αποτέλεσμα να μην βρουν καμία λύση στην αμυντική… μέγγενη του Παναθηναϊκού.

Θα πάμε σε ένα ειδικό στο συγκεκριμένο αγώνα και ειδικότερα θα ασχοληθούμε με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός point guard είναι σε πολύ καλή κατάσταση και απέναντι στην Ρεάλ αποτέλεσε έναν από τους ελάχιστους διασωθέντες με βοήθειες σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύουμε πως και σήμερα θα πάρει προσπάθειες από τα 6,75, οπότε αξίζει να τον στηρίξουμε. Το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Γουίλιαμς Γκος έχει απόδοση 2,67.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό AKTOR. Οι Μαδριλένοι ήταν εντυπωσιακοί στο α’ ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό και απέκτησαν από νωρίς διαφορά άνω των 20 πόντων. Επί της ουσίας είδαμε την καλύτερη δυνατή εκδοχή τους από όσα μας έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Τσους Ματέο διαθέτει ένα ρόστερ που βρίσκει πόντους από όλα τα σημεία. Ο Χεζόνια και ο Μούσα βρίσκουν με άνεση τρίποντα. Πουαριέ και Ταβάρες κυριαρχούν στο ζωγραφιστό. Ο Καμπάτσο και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ενορχηστρώνουν με εντυπωσιακό τρόπο όλη την ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός AKTOR από την άλλη πραγματοποίησε το καλύτερο του αμυντικό παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Την κράτησε χωρίς πόντο στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα, ενώ στο β’ ημίχρονο είχε παθητικό μόλις 21 πόντους. Στο δε δ’ δεκάλεπτο είχε μόλις 7 πόντους παθητικό. Η εμφάνιση αυτή έδειξε και το σκεπτικό που θα ακολουθήσει το τριφύλλι στον τελικό, στοχεύοντας περισσότερο στην άμυνα. Εξ ου και η χρησιμοποίηση του Παπαπέτρου στην βασική πεντάδα.

Θα πάμε και εδώ σε ένα ειδικό παικτών και συγκεκριμένα στον Κώστα Σλούκα. Περιμένουμε ένα παραγωγικό παιχνίδι από τον Θεσσαλονικιό guard και κυρίως ένα παιχνίδι με πολλά pick n roll με τον Λεσόρ. Όπως έκαναν και στην Μαδρίτη, όταν και πήραν το διπλό. Το over 5,5 στις ασίστ του Σλούκα έχει απόδοση 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Γουίλιαμς Γκος over 1,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.67). 18:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Σλούκας over 5,5 ασίστ (απόδοση 2.05), 21:00

Η Euroleague παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και προγνωστικά από όλους τους αγώνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα