Παναθηναϊκός: Έστω και στο τέλος “έσωσε την παρτίδα”

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε χθες με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, γλίτωσε στις καθυστερήσεις. Ταυτόχρονα μέσα στο Πανθεσσαλικό έδειξε και τις αδυναμίες που έχει σαν ομάδα.

Υπάρχουν βέβαια σοβαρές δικαιολογίες. Άλλωστε όλες οι ομάδες προς το τέλος της σεζόν παρουσιάζουν την ίδια εικόνα, όταν δεν καταφέρουν να πετύχουν τον πρωταρχικό τους στόχο. Η ψυχολογία παίζει πάντοτε πρωτεύοντα ρόλο στο ποδόσφαιρο.

Οι πράσινοι μετά την ήττα από την ΑΕΚ

στα πλέι οφ, κατάλαβαν ότι έχασαν τον τίτλο και από εκείνο το σημείο κατέρρευσαν. Ήταν θέμα χρόνου το τριφύλλι να πάρει τη “κάτω βόλτα“.

Ο Τερίμ ξαφνικά έγινε “άσχετος“, οι παίκτες απαξιώθηκαν και η κατάσταση στα αποδυτήρια ξέφυγε. Λογικό γιατί όταν το καράβι βουλιάζει κανείς δε σκέφτεται τι συνέβη το προηγούμενο διάστημα, με τις απανωτές προκρίσεις, κόντρα σε Ατρόμητο, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ή ακόμα και το εντυπωσιακό ξεκίνημα στα τρία πρώτα ντέρμπι στη φάση των πλέι-οφ.

Όταν αρχίζουν τα προβλήματα, όλοι θέλουν να απαλλαγούν από τις ευθύνες, γιατί στο ποδόσφαιρο, καλώς, ή κακώς, μετράει το αποτέλεσμα, που ευτυχώς για την αθηναϊκή ομάδα ήταν θετικό χθες βράδυ στο Πανθεσσαλικό.

Οι πράσινοι στάθηκαν όρθιοι και έδωσαν χαρά στον κόσμο τους. Η επόμενη μέρα δείχνει ότι θα είναι καλύτερη, καθώς, υπάρχει ελπίδα και προοπτική. Αρκεί βέβαια να γίνουν καλύτερες επιλογές.

Είναι άδικο να ξοδεύονται χρήματα για ποδοσφαιριστές που δεν ταιριάζουν με το στυλ της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έχει αξιοπρεπέστατο μπάτζετ και μπορεί να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, χρειάζεται προπονητή με εμπειρία, ικανό να διαχειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις. Για τα υπόλοιπα θα χρειαστεί και τύχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα