Προγνωστικά NBA: Με το Over του Χαλιμπάρτον στο Game 1 του Μιλγουόκι κόντρα στην Ιντιάνα

Το Μιλγουόκι ρίχνεται απόψε στη μάχη των playoffs με αντίπαλο την Ιντιάνα, με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ωστόσο, να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Το θετικό για τους Μπακς είναι πως θα αγωνιστεί τελικά ο Ντέμιαν Λίλαρντ, όμως το πιθανότερο είναι πως ο Γιάννης θα χάσει το Game 1, δεδομένου ότι δίνεται doubtful.

Βέβαια, ο Ντοκ Ρίβερς στις δηλώσεις του, άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό για τον δύο φορές MVP

του NBA, τονίζοντας πως "ακόμη ελπίζουμε. Τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο".

Υπενθυμίζεται, ότι τα “ελάφια” ηττήθηκαν στα έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους στη regular season, με συνέπεια τελικά να τερματίσουν στην τρίτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 49-33. Στον αντίποδα, η Ιντιάνα ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 47-35 και στην έκτη θέση.

Κάθε καλάθι του NBA σε Live Streaming*! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές την τρέχουσα σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του ματς για το in-season tournament, με τους Πέισερς να μετρούν τέσσερις νίκες και τους Μπακς μόλις μία. Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, ο Γιάννης μέτρησε κατά μέσο όρο 42,2 πόντους και στη μοναδική νίκη του Μιλγουόκι έκανε ρεκόρ με 64!

Τα νούμερα ασφαλώς μιλούν από μόνα τους και μαρτυρούν πόσο καθοριστική θα είναι η απουσία του απόψε, αν τελικά δεν καταφέρει να πατήσει το παρκέ. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η Ιντιάνα έχει να κερδίσει αγώνα playoffs από το 2018 και σειρά από το 2014. Στις τελευταίες δύο συμμετοχές της, το 2019 και το 2020 αποκλείστηκε με σκούπα.

Φέτος πάντως, ολοκλήρωσε τη regular season έχοντας το κορυφαίο επιθετικό μέσο όρο (123,3 πόντους) και τις περισσότερες ασίστ (30,8 ανά ματς). Γενικά, η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ μοιάζει να είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις της Ανατολής. Αυτές τουλάχιστον είναι οι προθέσεις της, κάτι που φάνηκε και με την προσθήκη του Πασκάλ Σιακάμ, τον περασμένο Ιανουάριο, δίπλα στον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος τέλειωσε τη regular season με 20,1 πόντους και 10,9 ασίστ.

Το ενδεχόμενο ο Χαλιμπάρτον να επιβεβαιώσει απόψε το Over 30,5 σε πόντους και ασίστ προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1.87. Το έκανε άλλωστε, στα τέσσερα από τα πέντε φετινά ματς κόντρα στους Μπακς γράφοντας στο σύνολο 39, 42, 37 και 43 αντίστοιχα.

Οι αγώνες του ΝΒΑ παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜιλγουόκιΙντιάνα: Χαλιμπάρτον Over 30,5 (απόδοση 1.87), 02:00
Keywords
Τυχαία Θέματα