Βαγγέλης Μαρινάκης: Η απόφασή του για τη Νότιγχαμ που επηρεάζει ολόκληρη την Premier League

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η απόφασή του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ που επηρεάζει ολόκληρη την Premier League και περιμένουν όλοι με κομμένη την ανάσα.

Η όποια απόφαση για την έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ στην ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών από το πρωτάθλημα, λόγω παραβίασης των κανονισμών κερδοφορίας

και βιωσιμότητας της Premier League, αναμένεται να ασκήσει μεγάλη πίεση καθώς θα δημιουργήσει τα κριτήρια που μπορεί να οδηγήσουν στην μειώσει των κυρώσεων και για την Έβερτον, ανέφεραν πηγές στο Football Insider.

Οι άνθρωποι της Έβερτον δηλώνουν σίγουροι πως επιτυχημένη εκδίκαση της έφεσης της Φόρεστ θα οδηγήσει επίσης σε ευνοϊκή απόφαση και για την Έβερτον.

Οι άνθρωποι της Φόρεστ είναι αισιόδοξοι πως η ποινή των -4 βαθμών θα μειωθεί – όπως έγινε και με την αφαίρεση των 10 βαθμών της Έβερτον μειώθηκαν σε 6 τον Φεβρουάριο μετά την έφεσή τους.

Η συζήτηση για την έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει οριστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα (22 Απριλίου) και η ετυμηγορία πρέπει να έχει εκδοθεί έως τις 25 Μαΐου, όμως πηγές αναφέρουν πως η έκδοση της απόφασης μπορεί να γίνει και νωρίτερα.

Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κυνηγήσει την υπόθεση της αφαίρεσης των τεσσάρων βαθμών, ενώ δεν ήταν λίγες οι φωνές που υποστήριζαν πως δεν πρέπει να γίνει αυτό, ίσως τελικά αποδειχτεί κομβική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Μυστήριο στο ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ, υποχρέωση για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!

Διαιτησία: Το ξύλο στα αποδυτήρια, η «ντρίπλα» διεθνή, το χαστούκι και η σύσφιξη των σχέσεων!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα