Προγνωστικά Champions League: Το 4.00 του Κέιν στο Τότεναμ - Σπόρτινγκ

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε μιλήσει αρκετά από τη στήλη BetMarket Tips για μια νέα αγορά, αυτή των σουτ στο τέρμα. Πρόκειται για μια σχετικά νέα είσοδο στο όλο και διευρυμένο κομμάτι των Special Bets.

Την Κυριακή μάς έδωσε ένα άνετα κερδισμένο στοίχημα, ενώ και στη χθεσινή βραδιά του Champions League προέκυψε

μια καλή επιλογή. Με το απόλυτο για τη στήλη να το στερεί η τρομερή χαμένη ευκαιρία του Σικάν, στο Σέλτικ - Λειψία.

Με τον όρο "σουτ στο τέρμα" εννοούμε το σύνολο των προσπαθειών που θα καταλήξουν προς την εστία. Ο σωστός όρος είναι "τελικές προς την εστία", καθώς περιλαμβάνουν και τις κεφαλιές, αλλά πολλές στοιχηματικές εταιρίες χρησιμοποιούν τον όρο "σουτ στο τέρμα". Κάτι που αποτελεί λανθασμένη μετάφραση του "shots on target" όπως μετριέται η συγκεκριμένη επίδοση από τις στατιστικές υπηρεσίες στο εξωτερικό. Δεύτερο σημείο που πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως ΔΕΝ μετράει ως σουτ στην εστία το αυτογκόλ (καθώς προήλθε από αντίπαλο) ή τελική στο δοκάρι (αφού το δοκάρι είναι εκτός εστία).

Προγνωστικά Champions League

Αφήνουμε, για την ώρα, στην άκρη τα σουτ στο τέρμα και πάμε στους δημιουργούς! Χάρι Κέιν και Τότεναμ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24).

Ο Άγγλος φορ έχει γεμάτες σεζόν πίσω του, αναφορικά με το δημιουργικό κομμάτι, στατιστική κατηγορία που φέτος δεν είναι τόσο ψηλά. Βέβαια η απόδοσή του παραμένει υψηλή και σε αυτόν τον τομέα. Μέτρησε 7 "key passes" στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ είχε και ασίστ στο πιο πρόσφατο ματς Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεύτερη στάση στην ίδια αναμέτρηση, τα κόρνερ. Μπόλικα εσχάτως για την Τότεναμ, που λόγω απουσιών στην άμυνα έχει κάπως αναδιοργανωθεί ανασταλτικά.

Η Νιουκάσλ πήρε επτά κόρνερ στο ματς της Κυριακής και πιο πριν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οκτώ, στα δύο πρόσφατα της Τότεναμ. Το πρώτο ματς των δύο, το 2-0 στην Πορτογαλία, είχε 10 κόρνερ και πιστεύω πως και σήμερα μπορεί να φτάσει σε διψήφιο νούμερο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Tότεναμ - Σπόρτινγκ: Οver 9,5 κόρνερ (απόδοση 1.95), 22:00 Tότεναμ - Σπόρτινγκ: Κέιν ασίστ (απόδοση 4.00), 22:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα