NBA: Ο Καμπάτσο μίλησε 20 φορές με τους Λέικερς και δεν είχε πρόταση από την Παρτίζαν, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του

Ένας εκ των δύο μάνατζερ του Φακούντο Καμπάτσο, ο Ντέιβιντ Κάρο, παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο αργεντίνικο μέσο Basquet Plus, αποκαλύπτοντας με ποιες ομάδες σε Αμερική και Ευρώπη, μίλησε ο βραχύσωμος γκαρντ, προτού υπογράψει τελικά με τους Ντάλας Μάβερικς.

"Το πρόβλημα που υπήρχε στην αρχή είναι ότι η αγορά ήταν αρκετά ανώμαλη. Ο Φάκου μας είπε ότι NBA είναι η πρώτη, η δεύτερη και τρίτη προτεραιότητά του. Η Ευρώπη ήταν τέταρτη. Υπήρχαν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις από αρκετές ομάδες,

ωστόσο, το trade request του Ντουράντ και του Ίρβινγκ έκαναν τα πάντα να παγώσουν. Τίποτα δεν γινόταν για σχεδόν δύο μήνες και η αναμονή ήταν αφόρητη.

Μετά τα πράγματα πήραν ξανά μπρος. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς περίμεναν την απόφαση του Ιγκουαντάλα, αν εκείνος έφευγε ο Καμπάτσο θα πήγαινε. Με τους Λέικερς μιλήσαμε 20 φορές, αλλά τελικά επέλεξαν τον Σρέντερ.

Μετά ήρθαν οι Μάβερικς. Υπήρχε ένα πρόβλημα με το salary και το luxury tax, αλλά ο Τζέισον Κιντ ζητούσε έναν παίκτη επί έναν μήνα και ο GM, Νίκο Χάρισον, ήταν πεπεισμένος ότι ο Καμπάτσο ήταν ο παίκτης που ήθελαν και χρειαζόντουσαν. Φυσικά, και ο Λούκα Ντόντσιτς που είναι ο σούπερ σταρ της ομάδας, ήξερε τι μπορεί να προσφέρει ο Καμπάτσο.

Υπήρχαν και άλλα πράγματα που μας ενδιέφεραν, όπως ο ρόλος που θα είχε και το αν η ομάδα είχε ελπίδες να μπει στα play-offs, δεν θέλαμε μια οποιαδήποτε ομάδα", ανέφερε σχετικά με το παρασκήνιο της μεταγραφής του στο Ντάλας.

Αναφορικά δε με τις προτάσεις που είχε από την Ευρώπη ο Καμπάτσο ο Κάρο σημείωσε: "Στην Ευρώπη, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το δικαίωμα να ματσάρει κάθε προσφορά. Ο Φακούντο Καμπάτσο, στο επίπεδο που βρίσκεται, στην Ευρώπη μπορεί να μιλήσει μόνο με πέντε ομάδες, βάση του μπάτζετ που διαθέτουν. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιες είναι αυτές.

Με όλο τον σεβασμό, αλλά αυτά που γράφτηκαν για την Παρτίζαν δεν βγάζουν κανένα νόημα. Δεν ήρθαμε ποτέ σε επαφή. Μιλήσαμε όμως με αυτές τις πέντε ομάδες και όλοι οι General Manager έλεγαν ότι αν ο Καμπάτσο καταλήξει σε κάποιον ανταγωνιστή, η ομάδα τους χάνει 40% πιθανότητες να κερδίσει την EuroLeague".

Keywords
Τυχαία Θέματα
NBA, Καμπάτσο, Λέικερς, Παρτίζαν,NBA, kabatso, leikers, partizan