Προγνωστικά Champions League: Ακόμη και στο 8.50 το anytime του Μούντρικ!

Φαινομενικά το Σέλτικ – Σαχτάρ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) είναι το παιχνίδι που θα συγκεντρώσει τα λιγότερα βλέμματα στην αποψινή βραδιά του Champions League, ωστόσο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλιεύσαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα στοιχηματική επιλογή.

Σέλτικ - Σαχτάρ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σέλτικ του Γιώργου

Γιακουμάκη, παίζει απόψε το τελευταίο της ευρωπαϊκό χαρτί. Αν θέλει να συνεχίσει και τον χειμώνα του 2023 στην Ευρώπη, έστω μέσω του Europa League, είναι υποχρεωμένη απόψε να κερδίσει τη Σαχτάρ, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του έκτου ομίλου, με μόλις έναν βαθμό και στο -4 από τη Σαχτάρ.

Από την άλλη, η Σαχτάρ παρότι δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στην Πολωνία και βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε Ουκρανούς ποδοσφαιριστές (μοναδικοί ξένοι οι Τραορέ, Ντούρασεκ και ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ Λούκας Τέιλορ), έχει παρουσιάσει μία απόλυτα αξιόμαχη εικόνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική λίγο έλειψε να κερδίσει τη Ρεάλ, αλλά ισοφαρίστηκε στο 95' από τον Ρούντιγκερ.

Ο παίκτης που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από το ρόστερ της Σαχτάρ, είναι ασφαλώς ο Μικχάιλο Μούντρικ. Ο 21χρονος ξανθομάλλης εξτρέμ θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι του ουκρανικού ποδοσφαίρου και ήδη για την υπογραφή του κάνουν ουρά πολλοί σημαντικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί ονόματα όπως της Αρσεναλ, της Έβερτον, της Νιούκαστλ, της Μπρέντφορντ, της Λεβερκούζεν, της Σεβίλλης, της Ρόμα, της Νις και πολλών ακόμη.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Champions League δυάδα σε απόδοση 3.84

Ο Μούντρικ είχε προτάσεις για να πάρει μεταγραφή από το καλοκαίρι, όμως προτίμησε να παίξει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League με την ομάδα που τον ανέδειξε. Απόφαση που μάλλον του βγήκε σε καλό, αφού με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος έχει εκτοξεύσει το κασέ του.

Ο εκρηκτικός μεσοεπιθετικός της Σαχτάρ έχει ήδη σκοράρει δύο ευρωπαϊκά γκολ. Στη μεγαλειώδη νίκη με 4-1 επί της Λειψίας, μέσα στη Red Bull Arena και στο 1-1 με τη Σέλτικ, στη Βαρσωβία. Επίσης βρήκε δίχτυα τρεις φορές στα τελευταία δύο παιχνίδια της Σαχτάρ για το πρωτάθλημα. Στο νικηφόρο ντέρμπι (3-1) με τη Σαχτάρ και στο 3-0 επί της Κόλος Κοβαλίβκα.

Ο Μούντρικ λοιπόν δείχνει πως βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και ασφαλώς θα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Σαχτάρ για την άμυνα της Σέλτικ. Στους περισσότερους μπουκ το ενδεχόμενο να σκοράρει προσφέρεται σε τιμές από το 4.00 μέχρι το 5.00. Υπάρχουν ωστόσο και εταιρίες που προσφέρουν το anytime του νεαρού άσου ακόμη και στο 8.50, απόδοση ασφαλώς υπερβολική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέλτικ – Σαχτάρ: Μούντρικ Anytime (απόδοση 8.50), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα