Προγνωστικά Champions League: Δυάδα από τον 8ο όμιλο στο 3.95

Για τον όγδοο όμιλο του Champions League η Μπενφίκα υποδέχεται τη Γιουβέντους (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) και η Παρί Σεν Ζερμέν τη Μακάμπι Χάιφα (22:00 Cosmote Sport

5HD, Live από το SPORT24). Ασφαλώς το μεγάλο παιχνίδι είναι στη Λισαβόνα.

Μπενφίκα - Γιουβέντους: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπενφίκα μπαίνει στην πέμπτη αγωνιστική, ούσα στο +5 από την τρίτη Γιουβέντους και πρακτικά χρειάζεται μία ισοπαλία απόψε για να κλειδώσει την πρόκριση στους "16". Από την άλλη, η "μεγάλη κυρία" είναι ισόβαθμη με τη Μακάμπι Χάιφα και κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός Europa League. Αν πάντως, η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι κερδίσει απόψε στο Ντα Λουζ θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για πρόκριση στη νοκ φάση του Champions League, αλλά και πάλι δεν θα κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Οι "μπιανκονέρι" όφειλαν να κερδίσουν τα δύο κολλητά ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, όμως στο Ισραήλ απέτυχαν παταγωδώς, αφού ηττήθηκαν με 2-0. Μετά το οδυνηρό αποτέλεσμα στη Χάιφα, ο Μαξ Αλέγκρι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Αντρέα Ανιέλι όμως δεν προχώρησε σε αντικατάσταση τεχνικού. Έκανε υπομονή και η Γιουβέντους στα δύο επόμενα ματς έβγαλε μία μίνι αντίδραση, κερδίζοντας αρχικά το ντέρμπι του Τορίνο με 1-0 και εν συνεχεία με 4-0 την Έμπολι.

Παρατηρώντας το σετ, είναι ασφαλώς πρωτοφανές να βλέπεις το διπλό της Γιουβέντους να παίζει σε τιμές άνω του 3.60 με αντίπαλο ομάδα που δεν ανήκει σε πρωτάθλημα από το Τοπ5 της Ευρώπης. Από την άλλη βέβαια, οι μπουκ πάνε με βάση την πορεία των δύο ομάδων φέτος και είναι αλήθεια ότι η Μπενφίκα φέτος πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Αξιοποιούν τις απουσίες Τσέλσι και Σεβίλλη

Το σύνολο του Ρόγκερ Σμιντ είναι αήττητο από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου σε 19 επίσημα ματς για όλες τις διοργανώσεις! Πήρε δύο ισοπαλίες 1-1 από την πανίσχυρη Παρί και στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα στο +6 από τη δεύτερη Μπράγκα. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή, οι “αετοί” επικράτησαν με 1-0 της Πόρτο στο Ντραγκάο, στο μεγάλο ντέρμπι της πορτογαλικής λίγκας και έδειξαν πως είναι φέτος το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Η Μπενφίκα, που είχε τρία ολόκληρα χρόνια να κερδίσει την Πόρτο, είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο της Γιουβέντους με 2-1, μέσα στο Τορίνο με γκολ των Ζοάο Μάριο και Νέρες.

Η Γιουβέντους για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της, πρέπει απόψε να γίνει η πρώτη ομάδα φέτος που λυγίζει την Μπενφίκα του εξαιρετικού Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Δεν είναι πάντως αυτή τη στιγμή σε θέση να παίξει στα ίσα τους Πορτογάλους. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η "μεγάλη κυρία" εξακολουθεί να αγωνίζεται με πολλές απουσίες (Ντι Μαρία, Πογκμπά, Κιέζα, Μπρέμερ, Ντε Σίλιο, Παρέδες).

Το πιθανότερο είναι πως θα προσπαθήσει να κρατήσει στην ισοπαλία το ματς για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα επιχειρήσει να ρισκάρει προς το τέλος. Από την άλλη, η Μπενφίκα επειδή βολεύεται και με το Χ, δεν αποκλείεται να περιμένει από τη Γιουβέντους την πρώτη κίνηση.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Γιούβε ζορίζεται πολύ εκτός έδρας (μία νίκη σε επτά ματς φέτος, 6/7 Under 2,5) και υπολογίζοντας ότι η Μπενφίκα μετράει στον όμιλο 3/4 Χ στο πρώτο ημίχρονο, πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο μέρος σε απόδοση 2.20.

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα ασιατικό και μία ισοπαλία

Παρί - Μακάμπι Χάιφα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Παρί προφανώς είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν μπόρεσαν στα δύο ματς με την Μπενφίκα να πάρουν πλεονέκτημα έναντι των “αετών” για την πρωτιά. Αν λοιπόν οι δύο ομάδες τερματίσουν ισόβαθμες τον όμιλο, η πρωτιά θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων, όπου και εκεί αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμες (προς το παρόν η Παρί έχει καλύτερη επίθεση).

Το πιθανότερο είναι πως η Παρί θα ψάξει απόψε μία ευρεία νίκη. Από την άλλη, η Μακάμπι Χάιφα χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο. Αν δηλαδή χάσει, αυτό να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ, για να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Γιουβέντους.

Βλέπετε, οι πρωταθλητές Ισραήλ κέρδισαν με 2-0 τη Γιούβε στη Χάιφα, είχαν χάσει με 3-1 στο Τορίνο, άρα αν οι δύο ομάδες τερματίσουν τον όμιλο με τους ίδιους βαθμούς, το ποια θα συνεχίσει στο Europa League, θα κριθεί από τη διαφορά τερμάτων.

Το σύνολο του Μπαράκ Μπακχάρ, μέχρι στιγμής είχε σταθεί με αξιοπρέπεια στον όμιλο. Έχασε με 2-0 στη Λισαβόνα από την εξαιρετική φέτος Μπενφίκα, ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Παρί, το σκορ ήταν 1-1 μέχρι το 69', με τους Παριζιάνους να διαμορφώνουν το τελικό 3-1 στο 88'.

Στη λογική λοιπόν, ότι οι Ισραηλινοί θα παίξουν κλειστά με διπλή ζώνη άμυνας και με τρεις στόπερ για να μην εκτεθούν, πάμε στο combo άσος και Under 4,5 στο 1.80. Σημειώνεται εξάλλου, ότι η Παρί μετά το 7-1 επί της Λιλ στις 21 Αυγούστου έχει 13 σερί επίσημα ματς με Under 4,5, εκ των οποίων τα 12 στο Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπενφίκα – Γιουβέντους: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.20), 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μακάμπι Χάιφα: 1 & Under 4,5 (απόδοση 1.80), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα