Συγκινεί ο Φασούλας για τον "υπέροχο Τόλη, που σήμερα θα έπαιζε στο ΝΒΑ"

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανάρτηση του Παναγιώτη Φασούλα στο Instagram για τον θάνατο του Ανατόλι Ζουρπένκο. Η είδηση γέμισε θλίψη όσους είχαν ζήσει από κοντά τον "Τόλη" και ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ένας εξ' αυτών. Έτρεφε, μάλιστα, ιδιαίτερη συμπάθεια στον Ρώσο μπασκετμπολίστα, ίσως επειδή είχαν αμφότεροι το ίδιο χάρισμα, αφού ήταν σπεσιαλίστες στα κοψίματα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, μάλιστα, είχε δηλώσει ότι όταν πρωτοείδε τον Ζουρπένκο (στα 15 του) του θύμιζε τον Φασούλα στα νιάτα του! Τον έναν άλλωστε τον έλεγαν "αράχνη" και τον άλλον "ακρίδα"!

Ο "Πάνυ" έκανε λόγο για ένα τεράστιο ταλέντο, με τη μεγαλύτερη ταχύτητα που είχε δει ποτέ σε άνθρωπο τέτοιου μεγέθους, υποστηρίζοντας ότι στην σύγχρονη εποχή όπου το μπάσκετ απαιτεί πάνω απ' όλα αθλητικά προσόντα ο "Τόλης" είχε θέση ακόμη και στο ΝΒΑ. Μίλησε επίσης για ένα "υπέροχο άνθρωπο" κι αυτό είχαν να λένε όλοι οι συμπαίκτες και φίλοι του.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από τις εκπληκτικές προσπάθειες του Ζουρπένκο στο ολ-σταρ γκέιμ του 1997 στην Πάτρα, όπου συμμετείχε στον διαγωνισμό καρφωμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα