Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ: Ο πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος στο 4.00

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται απόψε στο Παρκ ντε Πρενς τη Λιλ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Ligue 1 (22:00, Novasports 2 HD, Live από το SPORT24).

Η Παρί προπορεύεται ασφαλώς στη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος και θεωρείται το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης

σε τιμές κοντά στο 1.40. Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές πάντως, έχασε από τη Ρεν, έφερε 0-0 με τη Μαρσέιγ και κέρδισε 2-1 την Ανζέ με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 87’.

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Επίσης, για το αποψινό ματς ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Εμπαμπέ, Χακίμι, Βεράτι, Παρέδες, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Μέσι, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να βγάλει την προπόνηση της Πέμπτης. Εξάλλου, στη λίστα των απόντων συμπεριλαμβάνεται πάγια και ο Σέρχιο Ράμος.

Στον αντίποδα, η Λιλ όπως αναμενόταν, δεν είναι σε θέση φέτος να επαναλάβει την περσινή μαγική σεζόν, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Παρόλα αυτά, έχει στις τάξεις έναν παίκτη που τραβάει τα βλέμματα και κάνει τη διαφορά.

Ο λόγος βεβαίως για τον 21χρονο Καναδό επιθετικό, Τζόναθαν Κρίστιαν Ντέιβιντ. Ο Ντέιβιντ είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης φέτος της Λιλ και με επτά γκολ στις πρώτες 11 αγωνιστικές, είναι μαζί με τον Λαμπόρδε ο πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο νεαρός άσος έχει σημειώσει τα έξι από τα τελευταία οχτώ γκολ, που έχει πετύχει η Λιλ σε πρωτάθλημα και Champions League στα επτά προηγούμενα παιχνίδια της. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στο Παρί – Λιλ 0-1 τον περασμένο Απρίλιο, σε μία αναμέτρηση, όπου οι Λιλουά άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούν όντως να φτάσουν μέχρι τον τίτλο.

Για τον Ντέιβιντ δεν υπάρχει καλύτερη σκηνή από αυτή του Παρισιού κόντρα στο γαλαξία αστέρων της Παρί για να διαφημίσει το ταλέντο του και σίγουρα σε τιμές στο 4.00+ το anytime του αξίζει προσοχής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ: Ντέιβιντ να σκοράρει (απόδοση 4.00), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα