Ολυμπιακός: Στην αγορά για σέντερ οι ερυθρόλευκοι, γιατί δεν μπορούν να πάρουν παίκτη από την EuroLeague

Οι τελευταίες -δυσάρεστες- εξελίξεις αναφορικά με τον τραυματισμό του Νικόλα Μιλουτίνοβ, αναγκάζουν τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά, για να αναζητήσει παίκτη στη θέση του σέντερ, διαλύοντας όποιο δίλημμα μπορεί να υπήρχε.

Η αγορά της EuroLeague βρίσκεται εκτός συζήτησης, αφού το μεταγραφικό παράθυρο για μετακινήσεις παικτών από μία ομάδα της

κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης σε άλλη έχει πλέον κλείσει (σσ. από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος της regular season).

Ως εκ τούτου, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να κοιτάξουν παίκτες που αγωνίζονται στο EuroCup, στο Basketball Champions League, σε κάποιο πρωτάθλημα της Ευρώπης, της Ασίας, της Αυστραλίας ή ακόμα και στην G-League, όπως και στους free agent που έχουν μείνει εκτός NBA.

Ολυμπιακός: To Depth Chart μετά την απώλεια του Μιλουτίνοβ

Να σημειώσουμε πως οι ομάδες της EuroLeague έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν παίκτες στα ρόστερ τους μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί ακόμα πιο γρήγορα από την εν λόγω διορία, αν θέλει να είναι όσο το το δυνατόν πιο έτοιμος στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, το οποίο θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου από τις 15 έως τις 18 Φεβρουρίου.

Να θυμίσουμε ακόμα πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μπροστά της τους αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης (25/1), την Άλμπα Βερολίνου (30/1), την Μπάγερν Μονάχου (1/2) και τη Βαλένθια (8/2) μέχρι τη διακοπή της δράσης στην EuroLeague, για τη διεξαγωγή των αγώνων των Κυπέλλων ανά την Ευρώπη, αλλά και για τα πρώτα προκριματικά παράθυρα του EuroBasket 2025, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τη FIBA.

Με την επανεκκίνηση της EuroLeague και με δεδομένο πως ο Μιλουτίνοβ θα μείνει στα πιτς για τουλάχιστον δύο μήνες, αναμένεται να απουσίασει ακόμα από τα παιχνίδια με τη Ζάλγκιρις Κάουνας (1/3), τη Βίρτους Μπολόνια (7/3), τον Παναθηναϊκό AKTOR (14/3), την Αναντολού Εφές (19/3) και τη Βιλερμπάν (21/3). Τα άλλα τρία παιχνίδια των Πειραιωτών μέχρι το τέλος της regular season της EuroLeague είναι απέναντι σε Παρτίζαν (28/3), Ερυθρό Αστέρα (4/4) και Φενέρμπαχτσε (12/4).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, EuroLeague,olybiakos, EuroLeague