Ολυμπιακός: Η υποψήφια ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό και η θέση του Εμβιλά που κρίνει πολλά

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου (22/10, 19.30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι εκείνη του Τιτόρμου, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από την ήττα των Πειραιωτών

με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο -10, περιθώρια γι' άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Είναι κάτι που ξέρουν άπαντες στον Ολυμπιακό πολύ καλά και γι' αυτό τον λόγο το ματς στο Αγρίνιο, όπως και τα επόμενα που έρχονται, είναι κυκλωμένο.

Ο Μίτσελ έδειξε τον δρόμο, κατανοώντας την κρισιμότητα της κατάστασης. "Ξέρω πως έχω έρθει σε μια δύσκολη στιγμή, σε μία δύσκολη κατάσταση και προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος για να μπορέσω να βρω τις λύσεις. Θα συνεχίσω να ψάχνω τις λύσεις και στο ματς που ακολουθεί και θα συνεχίσω να προσπαθώ να τις βρίσκω" δήλωσε ο Ισπανός στην COSMOTE TV.

Η επιστροφή του Φορτούνη στην αποστολή

Το πρωί της Παρασκευής (21/10) οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, πριν από την αναχώρηση για το Αγρίνιο. Έπειτα από πέντε μήνες ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην αποστολή και φυσικά είναι το όνομα που συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του. Ειδικά από την στιγμή, που είναι ανοιχτό να αγωνιστεί ως αλλαγή.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός έχει καλή παράδοση κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Καλή παράδοση έχει και ο Αραμπί, με τρία γκολ, ο οποίος βρίσκεται μεν στην αποστολή, όμως δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Άβιλα, ενώ συμπεριελήφθη και ο Μπιέλ, ο οποίος είχε κοπεί από την 20άδα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός βρίσκονται οι Μπα, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Σισέ, Τζολάκης, καθώς και οι Λάιντνερ, Κούντε, Μπόουλερ, Ντε λα Φουέντε, Αγκιμπού, Κασάμι, Ουί Τζο Χουανγκ.

Το πλάνο του Μίτσελ για τη μάχη του Αγρινίου

Ο Μίτσελ πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος μετά το ντεμπούτο του στους ερυθρόλευκους κόντρα στην Καραμπάγκ, θα κάνει και την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Μπροστά του την θέση έχει καπαρωμένη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοιχτά, για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον Γιαν Εμβιλά.

Εάν ο Γάλλος χαφ αγωνιστεί στη φυσική του θέση, τότε ένας εκ των Ντόι και Ρέτσου θα παίξουν ως στόπερ. Στην περίπτωση που ο Εμβιλά παίξει στο κέντρο της άμυνας, τότε ο Σαμασέκου έχει σοβαρές πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο και να αγωνιστεί στη θέση "6".

Όσον αφορά στα δύο μπακ, ο Βρουσάι έχει προβάδισμα έναντι του Άβιλα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, με τον Ρέαμπτσουκ να τοποθετείται στη δεξιά πλευρά. Όπως προαναφέρθηκε η θέση "6" είναι ανοιχτή, με τον Ίνμπομ Χουάνγκ να παίζει πιο δίπλα ως 8άρι.

Από εκεί και πέρα, ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να τοποθετηθεί πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, οι Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας και Μπιέλ διεκδικούν δύο θέσεις στα άκρα, με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να παίζει στην κορυφή. Φυσικά, υπάρχουν παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά και ο Φορτούνης, που περιμένουν να βοηθήσουν από τον πάγκο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Πασχαλάκη, Στουρνάρα, Ρέτσο, Παπασταθόπουλο, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνη, Χάμες Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρα, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ινμπεόν Χουάνγ, Σαμασέκου, Ντόι, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Καμαρά και Μπακαμπού.

Keywords
Τυχαία Θέματα