Προγνωστικά Γερμανία: Δυάδα με Μπάγερν και Ντόρτμουντ σε απόδοση στο 6.00+

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 11η αγωνιστική της Bundesliga. Ένα εξ αυτών είναι ασφαλώς το Χοφενχάιμ – Μπάγερν (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), όπου κεντρικό πρόσωπο είναι ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν.

Χοφενχάιμ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο προπονητής της Μπάγερν αναδείχθηκε μέσα από τη Χοφενχάιμ, δουλεύοντας εκεί για εννιά

ολόκληρα χρόνια. Αρχικά στις μικρές ομάδες του συλλόγου και εν συνεχεία ως βοηθός στην πρώτη, μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, όταν προήχθη σε επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου. Κάθε επιστροφή του λοιπόν στο Ζινσχάιμ, για να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του, είναι πολύ ιδιαίτερη.

Για τους Βαυαρούς είναι πρωτόγνωρο να βρίσκονται στο -4 από την κορυφή, επομένως είναι η ώρα να πατήσουν το κουμπί και να τρέξουν ένα γερό σερί για να αποκαταστήσουν την τάξη. Σημειώνεται, ότι η Μπάγερν έχει ρεκόρ 5-1-0 στα τελευταία έξι επίσημα ματς, σκοράροντας συνολικά 25 γκολ! Μοναδική απώλεια στο Κλάσικερ με την Ντόρτμουντ, όπου ισοφαρίστηκε σε 2-2 στις καθυστερήσεις.

Αναμενόμενα, το διπλό της Μπάγερν δεν ξεπερνάει το 1.50, ωστόσο η Χοφενχάιμ δεν είναι καθόλου απλή αντίπαλος. Η ομάδα του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ είναι από τα πιο ποιοτικά σύνολα της κατηγορίας και με την πορεία της μέχρι στιγμής δείχνει ικανή να χτυπήσει ακόμη και θέση στην πρώτη τετράδα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Χοφενχάιμ έχει κάνει ουκ ολίγες ζημιές στην Μπάγερν, όταν την υποδέχεται. Πέρυσι για παράδειγμα την κράτησε στο 1-1 και πρόπερσι την κέρδισε 4-1.

Ο γενικός κανόνας στα ματς της Μπάγερν με τη Χοφενχάιμ είναι τα πολλά γκολ. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους επιβεβαίωσαν το Over 2,5 εννιά φορές. Το πιθανότερο είναι πως θα το κάνουν και σήμερα, αφού πρόκειται για τις δύο ομάδες με τις περισσότερες τελικές στην κατηγορία.

Σε αυτά τα στοιχεία, ας προσθέσουμε ότι η Μπάγερν συνεχίζει στον άσο με τον αναπληρωματικό της τερματοφύλακα, τον Σβεν Ουρλάιχ, καθώς παραμένει τραυματίας ο Μάνουελ Νόιερ. Όλα λοιπόν συνηγορούν υπέρ ενός μεγάλου σκορ. Επειδή όμως είναι χαμηλά το Over 2,5, πάμε ένα κλικ πιο πάνω στο 4-6 για να πάρουμε απόδοση 2.10.

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το ντέρμπι, η κόντρα και το διπλό

Ντόρτμουντ - Στουτγάρδη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ υποδέχεται στη Βεστφαλία τη Στουτγάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου (16:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται ήδη στο -7 από την κορυφή και για ακόμη μία χρονιά αδυνατούν να κάνουν πρωταθλητισμό.

Το καλοκαίρι η διοίκηση πήρε την απόφαση να τερματίσει πρόωρα το συμβόλαιο του Μάρκο Ρόζε, διότι δεν διέκρινε βελτίωση κατά τον έναν χρόνο που καθοδήγησε την ομάδα ο Γερμανός τεχνικός. Υπήρχε ισχυρή πίστη ότι με τον Έντιν Τέρζιτς, η Ντόρτμουντ θα παρουσιαστεί φέτος πολύ πιο διεκδικητική. Οι προσδοκίες όμως των Βεστφαλών προς το παρόν δεν δικαιώνονται.

Ναι, η Ντόρτμουντ είχε την ατυχία με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Σεμπαστιάν Αλέ, ωστόσο μόνο αυτή η απουσία δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι φέτος έχει σημειώσει μόλις 13 γκολ σε δέκα αγωνιστικές, όταν το ίδιο διάστημα πέρυσι είχε 27!

Για το μέγεθος και την ποιότητά της είναι απαράδεκτο να έχει αρνητική διαφορά τερμάτων λίγο πριν συμπληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος. Ο Τέρζιτς διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική και να σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια.

Φυσικά, στο ματς με τη Στουτγάρδη η Ντόρτμουντ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, καθώς έχει ήδη χάσει σημαντικό έδαφος. Οι τέσσερις ήττες σε δέκα ματς είναι πάρα πολλές.

Από την άλλη, η Στουτγάρδη χρειάστηκε να διώξει τον Πελεγκρίνο Ματαράτσο για να νιώσει τη χαρά της νίκη. Στις πρώτες εννιά αγωνιστικές είχε ρεκόρ 0-5-4. Με τον υπηρεσιακό Μίχαελ Βίμερ, κέρδισε με 4-1 την ουραγό Μπόχουμ και μεσοβδόμαδα έριξε έξι γκολ (6-0) στην ουραγό της Τσβάιτε, Αρμίνια, για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Προφανώς, η Στουτγάρδη δεν σκότωσε κανένα θηρίο, έβαλε πάντως δέκα γκολ σε δύο 90λεπτα κι έφτιαξε κάπως την ψυχολογία της. Την ίδια ώρα βέβαια, η διοίκηση εξακολουθεί να αναζητά μόνιμη διάδοχη κατάσταση για τον πάγκο, καθώς ο Βίμερ είναι μόνο προσωρινή λύση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Στουτγάρδη από τη φύση της είναι ομάδα που δεν κλείνεται και λογικά θα βρει στιγμές για να απειλήσει την Ντόρτμουντ σε κάποια μετάβαση, κυρίως με τον ταχύτατο Σίλας. Οι Σουηβοί συνήθως σκοράρουν όταν παίζουν στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Στις τελευταίες επτά επισκέψεις τους εκεί, δεν τα κατάφεραν μόνο τη σεζόν 2017/18. Στα υπόλοιπα έξι ματς σημείωσαν συνολικά 11 γκολ!

Από την άλλη βέβαια, η Στουτγάρδη είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας σε επίπεδο Bundesliga 14 σερί παιχνίδι και μετράει 10 ήττες στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις της με την Ντόρτμουντ ανεξαρτήτως έδρας. Στοιχηματικά, ο άσος δεν έχει κανένα νόημα στο 1.55, ωστόσο αν τον συνδυάσουμε με το Goal/Goal εκτοξεύεται σε τιμές τριπλασιασμού. Σημειώνεται, ότι στις 27 προηγούμενες συναντήσεις τους από τη σεζόν 2007/08 και μετά έχουν επαληθεύσει το αμφίσκορο 21 φορές!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Χοφενχάιμ – Μπάγερν: 4-6 γκολ (απόδοση 2.10), 16:30 Ντόρτμουντ – Στουτγάρδη: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 16:30
Keywords
Τυχαία Θέματα