Ολυμπιακός: Η πεποίθηση του Μαρτίνς και η ομιλία των αρχηγών

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί διαφορετικός στο παιχνίδι με τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Κυριακή (13/3, 19:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24), σε σχέση με το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός το στηρίζει αυτό σε τέσσερις λόγους:

Πρώτον, στην εικόνα των παικτών στις προπονήσεις

το τελευταίο διήμερο στον Ρέντη. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν διαφορετικοί από το διήμερο ρεπό στις αρχές της εβδομάδας, το πρόγραμμα καθημερινά είχε μεγάλη ένταση και όλοι κατάλαβαν ότι ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας περιμένει πολλά σε αυτό το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κόντρα στους Κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης.

Δεύτερον, στις συζητήσεις που έγιναν την Τετάρτη (9/3) και την Πέμπτη (10/3) στον Ρέντη. Αρχικά, ο Μαρτίνς μίλησε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας πως "πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, πιο επιθετικοί και να βγάλουμε ένταση στο παιχνίδι μας". Ο Ίβηρας κόουτς είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές και περιμένει το πάθημα της περασμένης Κυριακής, να έγινε μάθημα για όλους ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Η ομιλία των αρχηγών και οι αλλαγές

Την σκυτάλη στη συνέχεια, πήραν οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, με πρωτοβουλία των οποίων, έγινε εκτενή συζήτηση την Πέμπτη (10/3) ενόψει των playoffs του πρωταθλήματος. Το μήνυμα που πέρασαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά στους συμπαίκτες τους είναι πως "δεν τελείωσε τίποτα…" στη Super League Interwetten και πως πρέπει να μπουν στο μίνι-πρωτάθλημα δυνατά και αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την κατάκτηση του τίτλου. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με μαχητικό πνεύμα στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν, ώστε να αφήσουν καλές εντυπώσεις στο κλείσιμο της σεζόν.

Τρίτον, στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκης, εκεί όπου με την στήριξη του κόσμου του εμφανίζεται διαφορετικός.

Και, τέταρτον, στις αλλαγές που θα γίνουν στο αρχικό σχήμα. Ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα αντί του Σισέ και του Μπα, ο Ρέαμπτσιουκ θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του του Κίτσου και στην επίθεση, λογικά, ο Αγκιμπού Καμαρά –που πήρε ανάσες- αναμένεται να ξεκινήσει στο παιχνίδι.

Για τα αγωνιστικά, όμως, θα φανούν περισσότερα στην τελευταία προπόνηση το Σάββατο (12/3) στο Ρέντη. Ο Τικίνιο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στους προσαγωγούς, αλλά όλα δείχνουν ότι στην αρχική ενδεκάδα θα είναι πάλι ο Ελ Αραμπί, ο οποίος ευελπιστεί να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς απέναντι στον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα