Τσάρλυ Στοίχημα: Συνεχίζουν το σερί τους Λιλ και Ατλέτικο

Η Λιλ πέτυχε ένα τεράστιο τρίποντο στην έδρα της Λιόν, έστω και με διαιτητική εύνοια, καθώς στο 87ο λεπτό ακυρώθηκε κανονικό τέρμα του Πακετά. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτή η νίκη την έβαλε ξανά μέσα στους στόχους της.

Προγνωστικά Γαλλία: Μπαίνει γερά στην μάχη της Ευρώπης

Για να δώσει ουσία σε αυτό το μεγάλο διπλό, κρίθηκε απαραίτητο να κάνει το 2x2 στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο τεχνικός Γκουρβενέκ.

Η πρώτος άσος ήρθε με εμφατικό τρόπο, 4-0 επί της Κλερμόν και μένει το αποψινό παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Στο τέλος της σεζόν, πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα πετύχουν τους στόχους τους. Η Λιλ θα βγει στην Ευρώπη, έστω και σε μία από τις δύο κατώτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η Σεντ Ετιέν θα μείνει στην κατηγορία.

Ο στόχος της Λιλ θα δυσκολέψει πολύ αν δεν κερδίσει απόψε. Ο Ντιπρά βελτίωσε σημαντικά τη Σεντ Ετιέν, έχει τρέξει ένα εντυπωσιακό 4-1-1 και την έφερε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Τρουά και Μαρσέιγ, στην συνέχεια το εξάποντο παραμονής στην Λοριάν, εντός έδρας παιχνίδι με την Μπρεστ και ακόμη ένα εκτός έδρας εξάποντο παραμονής με την Μπορντό.

Ακολουθεί δηλαδή πρόγραμμα, που τη βοηθά να μαζέψει βαθμούς, για να πετύχει το στόχο της παραμονής, κάτι που στο τέλος θα το καταφέρει. Η Λιλ βρίσκεται στο -5 από το Champions League, στο -4 από το Europa League και στο -2 από το Conference. Κερδίζει σήμερα τη Σεντ Ετιέν και περιμένει τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου, για να μπει πραγματικά πολύ γερά στο κόλπο. Ο άσος στο 1.70-1.75.

Προγνωστικά Ισπανία: Με ανεβασμένο Φέλιξ και εύκολο πρόγραμμα

Η Ατλέτικο, μετά το απίστευτο κάζο με την εντός ήττα από τη Λεβάντε, που έφερε σε σημείο να γραφτούν ρεπορτάζ ακόμα και για απόλυση του Ντιέγκο Σιμεόνε, έβγαλε αντίδραση. Τρεις νίκες στη σειρά, με 3-0 εκτός έδρας την Οσασούνα, 2-0 εντός έδρας τη Θέλτα και 3-1 στην έδρα της Μπέτις, την έφεραν ξανά στην τέταρτη θέση.

Φυσικά ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, αλλά έχει ένα βατό πρόγραμμα η Ατλέτικο μπροστά της, που αν το αξιοποιήσει μπορεί να καθαρίσει με την πρώτη τετράδα και να μην πάει σε ένα αγχωτικό φινάλε. Μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Κάδιθ (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24), ακολουθούν Βαγιεκάνο εκτός, Αλαβές εντός, Μαγιόρκα εκτός, Εσπανιόλ εντός και Γρανάδα εντός.

Μιλάμε για έξι παιχνίδια στη σειρά, με ομάδες που βρίσκονται από τη 12η θέση και κάτω, τα τέσσερα μάλιστα εντός έδρας. Η Κάδιθ σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις πέτυχε την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη απέναντι στην ντεφορμέ και κουρασμένη από το παιχνίδι κυπέλλου Βαγιεκάνο και έφθασε στο -1 από τη σωτηρία. Δύσκολα πάντως θα πετύχει το στόχο της.

Έχει βρει φόρμα ο Φέλιξ, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, αναμένεται απόψε να κάνει δίδυμο με τον Γκριζμάν στην κορυφή της επίθεσης. Ο άσος με over 1,5 φθάνει στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λιλ - Σεντ Ετιέν: 1 (απόδοση 1.70-1.75), 22:00 Ατλέτικο - Κάδιθ: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 1.60), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα