Ο Κάρολ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: "Ήμουν πολύ κοντά στον θάνατο, αν συνέχιζα να πίνω έτσι θα κατέληγα νεκρός"

Η 10η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Ολοένα και περισσότεροι αθλητές στις ημέρες μας βρίσκουν το θάρρος και αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά για θέματα και προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίσουν.

Ο Βορειοϊρλανδός παλαίμαχος τερματοφύλακας Ρόι Κάρολ, που έχει περάσει και από την Ελλάδα, φορώντας τις φανέλες του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ,

μίλησε στον ΠΣΑΠΠ για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε, το πόσο κοντά έφτασε στον θάνατο λόγω της εξάρτησής του, αλλά και το πώς κατάφερε να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να βγει νικητής.

Ο 45χρονος έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να απευθύνονται σε έναν ειδικό όταν αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Ο ΠΣΑΠΠ έχει δημιουργήσει Υπηρεσία Ψυχολογικής Υποστήριξης για τα μέλη του, που βρίσκεται στη διάθεσή τους για να τα βοηθήσει σε ότι χρειαστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα