Προγνωστικά Μπάσκετ: Πατάει γκάζι με το καλημέρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα απόψε στην Basket League με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (19:15 ERT3, Live από το SPORT24). Οι πρωταθλητές Ελλάδος έρχονται από το μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague και ασφαλώς

θα θελήσουν να μπουν με το δεξί και στην ελληνική λίγκα.

Οι “ερυθρόλευκοι” με τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα ετοιμότητας. Μετά λοιπόν την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και τη νικηφόρα πρεμιέρα στη EuroLeague, θα κάνουν απόψε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το 4/4 στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Απόλλων του Νίκου Βετούλα είναι μία ομάδα που έχει ως ρεαλιστικό στόχο την παραμονή, συνεπώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ουσιαστικά ένα πολύ γερό τεστ, προκειμένου οι Πατρινοί να δουν πού βρίσκονται σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Αναμενόμενα το χάντικαπ έχει βγει πολύ ψηλά, στους 20,5 πόντους, παρότι οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον Παπανικολάου. Στοιχηματικά, μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το Over 90,5 του Ολυμπιακού σε τιμές που αγγίζουν τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βλέποντας τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να βάζει 4/4 τρίποντα στην τέταρτη περίοδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, είναι φανερό πως η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα μπορεί να πατήσει το γκάζι όποτε θέλει και πιθανότατα δεν θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει τους 90 πόντους.

Υπενθυμίζεται, ότι στην περσινή κανονική περίοδο της Basket League ο Ολυμπιακός σκόραρε 89 πόντους κατά μέσο όρο στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Επίσης, στις δύο νίκες επί του Απόλλωνα, σημείωσε 94 στην Πάτρα και 98 στο ΣΕΦ. Φέτος, ο Ολυμπιακός έχει περάσει ήδη μία φορά τους 90, κερδίζοντας τον Προμηθέα με 93-65 στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ.

Με ρίσκο παίζεται και το Over 96,5 στο 3.45 στη λογική ότι ο Ολυμπιακός αν παίξει με όρεξη, έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με κατοστάρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Προμηθέας – Ολυμπιακός: Ολυμπιακός Over 90,5 (απόδοση 1.98), 19:15
Keywords
Τυχαία Θέματα