Νιούκαστλ: Ο Χάουι έβαλε στον πάγο τα σενάρια για πρόταση στον Ντε Χέα

Ο τραυματισμός του Νικ Πόουπ στον ώμο στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδείχτηκε πολυ σοβαρός, με τον βασικό τερματοφύλακα της Νιούκαστλ να μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο και να αναμένεται να μείνει για 4-5 μήνες εκτός δράσης.

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει φέρει τον Νταβίντ Ντε Χέα στο προσκήνιο, με τον Ισπανό κίπερ να παραμένει ελεύθερος μετά από τη λύση της συνεργασίας του με την

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ο Έντι Χάουι θέλησε να πάρει σοβαρές αποστάσεις από τα σχετικά δημοσιεύματα, τονίζοντας πως οι ασπρόμαυροι πιστεύουν στην αξία του αναπληρωματικού κίπερ, Μάρτιν Ντουμπράβκα.

"Ο Νικ (Πόουπ) είχε ραντεβού με κάποιους ειδικούς, περιμένουμε τα τελευταία νέα για το τι θα συμβεί με αυτόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα χρειαστεί επέμβαση και θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Είναι μεγάλο χτύπημα για εμάς.

Είναι άσχημο αυτό που έγινε για εκείνον επειδή έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας και εκείνος έχει το Euro το 2024", τόνισε ο προπονητής των καρακάξων στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Έβερτον, για να προσθέσει:

"Υποψήφιοι αντικαταστάτες του; Έχω δει πολλούς τίτλους στις εφημερίδες σχετικά με τερματοφύλακες και άλλους παίκτες. Δεν έχουμε κάνει κάποιο κάστινγκ.

Εάν χρειστεί να βγούμε στην αγορά για την απόκτηση παικτών, κοιτάμε ποδοσφαιριστές από κάθε θέση. Είναι ευκαιρία για τους άλλους τερματοφύλακες που έχουμε να εδραιώσουν τη θέση τους.

Πιστεύουμε πραγματικά στον Μάρτιν Ντουμπράβκα. Είναι τερματοφύλακας υψηλής κλάσης, πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και στο να μοιράζει το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα