Κ15 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0: Ερυθρόλευκη πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της Τετάρτης (20/3) στη Super League Κ15 έκλεισε, με τον Ολυμπιακό να κλειδώνει τη δεύτερη θέση μετά τον ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό της Κυριακής (20/3), με τον Πλις να είναι και εκείνος

που πέτυχε το νικηφόρο γκολ.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, με τον Πλις να κλέβει την μπάλα και να σουτάρει για να δώσει το προβάδισμα με 1-0 στην ομάδα του. Οι πράσινοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά το το σουτ του Τρίκατζη κατέληξε στο δοκάρι, με το 1-0 να παραμένει στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες και έγινε ιδιαίτερα απειλητικός για τους γηπεδούχους κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός κλείδωσε τη νίκη-πρόκριση με την κεφαλιά του Τζώρτζη να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 80'.

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Σουλανιάκου, Καρακατσάλης, Φράγκος, Πλις, Καρακώστας, Φίλης, Κωστούλας, Δαρβίρας και Ζουριδάκης

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Μακρυπίδης, Λατιφάι, Καλοσκάμης, Μπούλμπασας, Μαρκεζίνης, Ζέκα, Γεωργόπουλος, Τρίκατζης, Σώκος και Τσίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κ15 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0, Ερυθρόλευκη,k15 olybiakos - panathinaikos 2-0, erythrolefki