Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση - Χωρίς Μπενζεμά οι Μερένγκες

Ώρα clasico στην ισπανική πρωτεύουσα, ώρα για Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (22:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ). Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει φουλ για πρωτάθλημα, αλλά η Μπαρτσελόνα με τον Xaviball είναι αναγεννημένη και μετά από καιρό παρουσιάζει εκτός από χαρακτήρα και ελκυστικό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο. Με μια μεγάλη απουσία οι Μερέγνκες στη σπουδαία μονομαχία

του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Πάει φουλ για πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά από τη στιγμή που η Σεβίλλη ξεκίνησε να αφήνει βαθμούς. Οι Μερέγνκες είχαν εύκολο πέρασμα από τη Μαγιόρκα και επικράτησαν άνετα 3-0 δίχως να γνωρίσουν ιδιαίτερη πίεση. Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 55’, ο Μπενζεμά τα άλλα δύο στο 77’ (πέναλτι) και στο 82’. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στη σειρά ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που μετράει 14-2 γκολ στο διάστημα αυτό. Με νίκη σήμερα πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον μεγάλο στόχο και θα μπορεί να ρίξει το βάρος στην ευρωπαϊκή συνέχεια και στα ματς με την Τσέλσι στο Champions League. Χαμηλούς τόνους κρατάει ο πάντα ψύχραιμος Κάρλο Αντσελότι που διατηρεί πειθαρχημένους του παίκτες του. Μέγα πλήγμα η απουσία του ηγετικού Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και τελικά έμεινε εκτός για να μην υποτροπιάσει η κατάστασή του. Πάγια εκτός ο μπακ Μεντί. Λογικά με τον Ασένσιο θα πάει στην κορυφή της επίθεσης, αριστερά Βινίσιους και δεξιά ο Ροντρίγκο. Κροος, Μόντριτς και Καζεμίρο η τριάδα στα χαφ.

Άλλη ομάδα με τον Τσάβι η Μπαρτσελόνα, είναι έκδηλο αυτό. Εχει αλλάξει άρδην το κλίμα και την παρουσία της ομάδας. Αήττητη η ομάδα από τις 20/01 και το χαμένο ματς Κυπέλλου με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο. Έκτοτε η Μπαρτσελονα μετράει 8-3-0 ρεκόρ. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε τη Γαλατασαράι για το Europa League με 2-1 και σε συνδυασμό με το 0-0 του Καμπ Νόου προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μετά τη διακοπή φιλοξενεί τη Σεβίλλη. Ως τεστ αποδείξεων βλέπει το αποψινό clasico ο Τσάβι που τόνισε πάντως πως η μαδριλένικη ομάδα είναι το φαβορί του παιχνιδιού. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό ζήτημα οι Καταλανοί. Πάγια εκτός Ουμτιτί, Μπαλντέ και Φατί. Ο Ομπαμεγιάνγκ προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης, δεξιά ο Ντεμπελέ, αριστερά ο Γκάβι και πίσω τους στον άξονα Φρένκι Ντε Γιονγκ, Πέδρι και Μπουσκέτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η απουσία του Μπενζεμά είναι πολυσήμαντη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ασένσιο έχει να κουβαλήσει μεγάλο βάρος, βέβαια θα έχει στο πλευρό του Βινίσιους και Ροντρίγκο με τον πρώτο να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Ανεβασμένος από την πλευρά είναι ο Ομπαμεγιάνγκ που έχει προσαρμοστεί πλέον στα θέλω του Τσάβι και σ’ όλο το κλίμα της ομάδας. Η μπίλια μπορεί να σταματήσει παντού βάσει των όσων έχουν δείξει πρόσφατα οι δύο ομάδες. Η Ρεάλ είναι ένα κλικ καλύτερα πάντως. Στο 2.85 να σκοράρει ο Ασένσιο, στο 2.60 ο Ομπαμεγιάνγκ, είναι οι επικρατέστεροι να βρουν δίχτυα απόψε. Θα αποφύγουμε το σημείο. Του πάνε τα ματς στο Μπερναμπέου εξάλλου του πρώτου, αφού τα 8/10 φετινά γκολ του τα έχει πετύχει στην έδρα των Μπλάνκος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Να σκοράρει ο Ασένσιο (απόδοση 2.85), 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Να σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ (απόδοση 2.60), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα