Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία δυάδα κι ένα πέναλτι στο 3.10

Το Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) και το ντέρμπι της ημέρας Μπαρτσελόνα – Ίντερ (22:00 Cosmote Sport 3HD/MEGA, Live από το SPORT24) είναι τα δύο ματς της σημερινής βραδιάς του Champions League

στα οποία θα επικεντρωθεί το Total Betting του Match Money.

Προγνωστικά Champions League

Στο Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ το 4-1 των Γάλλων ίσως έχει δώσει εσφαλμένη εικόνα. Η νίκη της Μαρσέιγ ήταν σε μεγάλο βαθμό θέμα ατυχών συμπτώσεων και από την τραγική βραδιά που βρέθηκε ο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ. Οι Πορτογάλοι έχουν πιο δεμένη και πιο ώριμη ομάδα από τη Μαρσέιγ, και φάνηκε αυτό στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με το 3-0 στη Φρανκφούρτη και το 2-0 επί της Τότεναμ. Γυρίζει και ο Ουρουγουανός στόπερ Κόατες, που έλειψε πολύ στα Μασσαλία από το κέντρο της άμυνας της Σπόρτινγκ, μια χαρά ο άσος στο 2.30.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Στο Μπαρτσελόνα – Ίντερ σού έχουμε δύο ιδέες. Η πρώτη είναι απλή, να κερδίσει η Μπαρτσελόνα χωρίς να δεχθεί γκολ. Για την Μπαρτσελόνα το ματς είναι ο απόλυτος τελικός, αφού το ενδεχόμενο να μην περάσει στην επόμενη φάση του Champions League είναι αδιανόητο μετά και τα ανοίγματα του καλοκαιριού. Αυτή η αίσθηση βέβαια έχει περάσει στις αποδόσεις και ο άσος του 1.45 είναι μικρός για τόσο σημαντικό ματς. Στη σκέψη πάντως ότι η Ίντερ στο ματς του Μιλάνου είχε μόλις 0,21 xGoals (0,21-0,86) και ότι η άμυνα της Μπαρτσελόνα είναι φέτος πολύ σταθερή (20-1 τέρματα στη La Liga, 8-0 στο Καμπ Νου), ανεβαίνει στο 2,65.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Τριάδα με φαβορί στο 3.40

Η δεύτερη ιδέα για το ντέρμπι είναι λίγο... καφενειακή. Στο πρώτο ματς στο Μιλάνο έγινε πολύ μεγάλος ντόρος για το πέναλτι που δεν πήρε στο φινάλε η Μπαρτσελόνα και ίσως σε μια φάση δύσκολη και διφορούμενη να πάρει τώρα το κλικ. Εξάλλου, κι επειδή δεν είμαστε σε καφενείο, κάθεται και πεναλτάκιας διαιτητής, ο Πολωνός Σίμον Μαρτσίνιακ, που σε 36 παιχνίδια Champions League στην καριέρα του έχει δώσει 16 πέναλτι, σχεδόν ένα κάθε δύο παιχνίδια. Στο 3.10 να σφυρίξει άλλο ένα σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ: 1 (απόδοση 2.30) 22:00 Μπαρτσελόνα – Ίντερ: 1 & N/G (απόδοση 2.65) 22:00 Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 3.10) 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα