Ιωάννα Χαρδαλιά: Ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται στο νοσοκομείο και η κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά, ξέσπασε για κάποια σχόλια που «χάρηκαν» με την είδηση.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, υπέστη ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο και εισήχθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, με την κόρη του Ιωάννα Χαρδαλιά να είναι οργισμένη και στεναχωρημένη.

Συγκεκριμένα, κάποιοι χρήστες των Social Media, στο άκουσμα της είδησης για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του υφυπουργού, έσπευσαν να βγάλουν… χολή και να εκφράσουν

τη «χαρά» τους.

Η κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά, που σπουδάζει Νομική, έσπευσε να στείλει το δικό της μακροσκελές μήνυμα προς έναν ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Να κι ένα ευχάριστο νέο. Καλά ξεκουμπίδια».

Η απάντηση της 20χρονης κοπέλας, έλεγε: «Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μύκονος: Συνελήφθη ο δήμαρχος του νησιού

Κορονοϊός: Έρευνα ΒΟΜΒΑ – Τα μικρά παιδιά μεταδίδουν τον ιό πιο εύκολα!

Κορονοϊός – Αντισώματα: Τι δείχνει έρευνα για όσους νόσησαν

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα