Ελίασον: "Η ΑΕΚ παίζει μόνο για τη νίκη, να χτίσουμε κι άλλες όμορφες αναμνήσεις όλοι μαζί"

18:55 3/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία και ο Νίκλας Ελίασον παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι της Ένωσης στο YouTube.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ παίζει τα παιχνίδια μόνο για να νικάει, ενώ έδωσε το σύνθημα για το μέλλον, λέγοντας ότι το νταμπλ είναι στο παρελθόν και να συνεχίζει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της, να χτίσει κι άλλες όμορφες αναμνήσεις.

Για το αν

η ομάδα άξιζε το νταμπλ: "Νομίζω πως παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε να είμαστε πολύ επιθετικοί κι επίσης ο βασικός λόγος είναι πως παίξαμε σαν μια οικογένεια δουλέψαμε πολύ σκληρά όλοι μαζί. Όλοι οι παίκτες και το επιτελείο, όλοι γύρω από τον σύλλογοι, οι οπαδοί. Πραγματικά αξίζαμε να πάρουμε και τους δύο τίτλους".

Για το ότι η ΑΕΚ από εκτός Ευρώπης κατέκτησε και τους δύο τίτλους: "Όπως είπα ήμασταν αρκετοί νέοι παίκτες και νέο επιτελείο, γενικά πολλά νέα πρόσωπα ήρθαμε στην ομάδα και ήταν σημαντικό πως από την αρχή δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε και να έχουμε μια εξαιρετική σεζόν.

Σίγουρα ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα όταν καταφέραμε να πετύχουμε το νταμπλ για τρίτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Πολύ μεγάλη στιγμή για όλους και φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι".

Για τη νίκη στο Βικελίδης που άνοιξε τον δρόμο για το πρωτάθλημα: "Οπωσδήποτε το τελευταίο εκτός έδρας ματς με τον Άρη που καταφέραμε να κερδίσουμε και την ίδια στιγμή και τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν όπως θέλαμε. Όλη η σεζόν φυσικά είχε σημαντικής στιγμής, αλλά αυτή η τελευταία εβδομάδα ήταν μια πολύ μεγάλη περίσταση για μας. Και το ματς με τον Βόλο, τη νίκη και όλη την ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτικά".

Για το αν είχαν ενημέρωση για το άλλο ματς κατά τη διάρκεια του αγώνα: "Θυμάμαι ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε μια μικρή ενημέρωση από τον πάγκο, αλλά προσπαθήσουμε να αφοσιωθούμε στους εαυτούς μας γιατί νικούσαμε 1-2 κι έπρεπε πρώτα απ' όλα να κερδίσουμε το παιχνίδι μας και μετά να ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλά τα πράγματα.

Ήταν μεγάλη στιγμή, φυσικά υπήρξαν πανηγυρισμοί αλλά στα αποδυτήρια. Όμως έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για άλλη μια εβδομάδα και να νικήσουμε τον Βόλο και να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Για το ότι η ομάδα δεν αρκούνταν στην ισοπαλία: "Νομίζω σε όλη τη σεζόν είχαμε αυτοπεποίθηση για την ποιότητα της ομάδας και με όποιον και να παίζαμε ξέραμε πως είχαμε την ποιότητα να κερδίσουμε. Σε όλα τα ματς μπαίναμε για να κερδίσουμε και δείξαμε στα εκτός έδρας ντέρμπι πως σε κανένα δεν πήγαμε για να παίξουμε για ένα βαθμό. Αυτό έπαιξε ρόλο στο τέλος για να φανεί πως αξίζαμε τον τίτλο".

Για το κίνητρο που έχουν για την επιστροφή: "Είχαμε άτυχες στιγμές με τραυματισμούς. Εγώ έσπασα το πόδι μου στο μέσο της σεζόν. Ήταν πολύ δύσκολο σίγουρα, αλλά τόσο εγώ, όσα και τα άλλα παιδιά που είχαν τραυματισμούς, νιώσαμε τη στήριξη του συλλόγου και των οπαδών.

Όλα τα μηνύματα που παίρνεις σου δίνουν πολύ μεγάλη τόνωση και κίνητρο για να επιστρέψεις και στο τέλος της σεζόν., ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε όλοι μαζί και να χαρούμε όλοι μαζί".

Για το ότι μπήκαν στο Κύπελλο με το πνεύμα της πρωταθλήτριας: "Δεν νομίζω πως νιώθαμε τέτοια πίεση. Πήγαμε στον τελικό έχοντας κερδίσει το πρωτάθλημα και είχαμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας. Ξέραμε ότι μπαίναμε σαν πρωταθλητές, είχαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα όταν μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά η ομάδα έδειξε πνεύμα μαχητή. Το ότι κερδίσαμε με 2-0 ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα".

Για τη νέα χρονιά και τις φιλοδοξίες που έχουν: "Είμαστε και πάλι εδώ στην προετοιμασία κι όπως βλέπετε δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είναι νέα σεζόν, ό,τι έγινε στην προηγούμενη σεζόν έχει γίνει και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να χτίσουμε ακόμη περισσότερες όμορφες αναμνήσεις όλοι μαζί'.

Keywords
Τυχαία Θέματα