Παναθηναϊκός: Κοντά σε δυο μεγάλες επιστροφές

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται σε εντατικούς και υψηλού επιπέδου ρυθμούς. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει έρθει πολύ κοντά στο οικονομικό σκέλος να επιστρέψει στους “πράσινους”, ενώ για την θέση του βασικού στο “3” η ελληνική ομάδα συζητάει με τον Χεζόνια που δεν θέλει να μείνει στην Ρεάλ του Ματέο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας από την δική του πλευρά προέρχεται από μια μέτρια σεζόν στην Παρτίζαν, αφού τελικά δεν είχε τον ρόλο που περίμενε

και μοιραία έμεινε για αρκετό διάστημα σε αγωνιστική… κοιλιά! Η επιθυμία του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού, είναι να επιστρέψει στην Αθήνα και να φορέσει ξανά τα “πράσινα”. Έχουν γίνει κάποιες επαφές και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αν προχωρήσουν κάποια άλλα μεταγραφικά θέματα της ομάδας τότε είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί κι ο Παπαπέτρου.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Μάριο Χεζόνια που έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να κλείσει ειρηνικά το κεφάλαιο Ρεάλ και να γυρίσει επίσης στο ΟΑΚΑ. Η δική του περίπτωση δεν είναι τόσο εύκολη και το κασέ του, μετά το καταπληκτικό final four που έκανε παραμένει σε υψηλά επίπεδα, όμως, ο Κροάτης δεν δείχνει να θέλει να μείνει υπό τις οδηγείες του Τσους Ματέο, με τον οποίο διαφώνησε αρκετές φορές πέρσι ανοικτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα