Άρης: Στη Νέα Ευκαρπία με ΤΣΣΚΑ 1948

Το πρώτο φιλικό του Άρη επί ελληνικού εδάφους αυτό το καλοκαίρι έμελε να μη γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο αγωνιστικός χώρος στη φυσική έδρα των “κίτρινων” είναι υπό κατασκευή, οπότε η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (9/7) με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ 1948 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία.

Ο αγώνας του Άρη με την ΤΣΣΚΑ

θα είναι ο τέταρτος κατά σειρά φιλικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας των “κίτρινων”, καθώς προηγήθηκαν οι δύο με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ και ο χθεσινός (2/7) κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, στη Βουλγαρία. Η συνάντηση αυτή της ερχόμενης Κυριακής θα ξεκινήσει στις 18:30.

Όσο για τον αγωνιστικό χώρο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το τερέν και την προηγούμενη σεζόν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αποφασίστηκε, όμως, στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων να ξηλωθεί ο χορτοτάπητας, για να γίνουν τα απαραίτητα έργα συντήρησης και να στρωθεί το χορτάρι πριν την έναρξη των νέων επίσημων αναμετρήσεων. Σε αυτή τη φάση βρίσκονται τώρα οι εργασίες, με προοπτική να είναι έτοιμο το τερέν μέσα στις ερχόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα