Μπαρτζώκας: "Θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς απ' ό,τι έπρεπε"

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την Stoiximan Basket League ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για το ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκαν με 66-54 και ο Έλληνας προπονητής σχολίασε τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Δεν είναι μόνο η επίθεση. Δυστυχώς στρεσαριστήκαμε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος τόσο πολύ. Αποτυπώθηκε αυτο στο ότι είχαμε 4/16 βολές μέσα στο γήπεδό μας. Όσο δε βάλαμε στην επίθεση βολές εύκολα καλάθια, ανοιχτά σουτ αγχωθήκαμε περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση και πήρε προσωπικές μάχες στο τέλος και κέρδισε τελικά δίκαια. Προφανώς είναι ένα ματς από το οποίο πρέπει να μάθουμε πολλά.

Θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς από ότι έπρεπε. Παίξαμε διαφορετικό στιλ παιχνιδιού από αυτό που συνηθίζουμε κι αυτό δεν είναι το αγαπημένο μας στιλ, δεν είναι αυτό που είμαστε αποδοτικοί. Οι παίκτες που είχαμε μέσα στο γήπεδο είναι πολύ ικανοί, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα, αλλά στο μπάσκετ έτσι είναι. Πιεστήκαμε περισσότερο από όσο έπρεπε. Σίγουρα θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα