Worlds 2022: Η Rogue του Έλληνα Comp πανηγύρισε τη πρόκριση της στη φάση των οκτώ

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Rogue του Μάρκου Σταμκόπουλου αγωνίστηκε απέναντι στη GAM Esports, στη πιο σημαντική αναμέτρηση για τον Ευρωπαϊκό οργανισμό. Η Rogue κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και εν τελεί κέρδισε την ομάδα από τη Ταιβάν, κλειδώνοντας τη πρόκριση στους οκτώ, ανεξαρτήτως μελλοντικών αποτελεσμάτων στη συνεχεία της αγωνιστικής.

Η συνεχεία για τη Rogue δεν ήταν ιδανική. Με δύο σερί ήττες από τη DRX της Νοτιάς Κορέας και μια από τη Top

Esports, η οποία έχασε από τη GAM και αποκλείστηκε από τη συνεχεία του Παγκοσμίου, η Rogue τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου κλειδώνοντας τη πρόκριση, αλλά θα δυσκολευτεί αρκετά απέναντι στους υπολοίπους 1st seed αντιπάλους στη Knockout φάση.

Η Rogue με αυτή τη πρόκριση είναι η μοναδική ομάδα από την Ευρώπη αλλά και από όλο το δυτικό esports ''πολιτισμό'' που κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους οκτώ.

Top Esports και Gam αποχαιρέτησαν το τουρνουά πολύ νωρίς, με τη φιναλίστ της Κίνας να απογοητεύει αν και στο δεύτερο μισό του ομίλου δεν είχε άσχημη απόδοση.

Αυτά είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα της έκτης μέρας των ομίλων του Worlds 2022: Rogue vs GAM 1-0 GAM vs Top 1-0 DRX vs Rogue 1-0 Top Esports vs Rogue 1-0 DRX vs GAM 1-0 Top Esports vs DRX 1-0 Tiebraker Match: DRX vs Rogue 1-0 Με το πέρας της έβδομης αγωνιστικής ημέρας, Το Group C διαμορφώθηκε ως εξής:

Μπορείτε να δείτε τις ώρες διεξαγωγής του Worlds 22 αλλά και τις αναμετρήσεις στους ομίλους εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

Keywords
Τυχαία Θέματα