Olé: "Η Ρίβερ Πλέιτ είπε 'όχι' στα 4 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για τον Ανχιλέρι"

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σαφάρι για την ενίσχυσή του στο αριστερό άκρο της άμυνας, με δημοσίευμα από την Αργεντινή να παρουσιάζει τον Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι ως μεταγραφικό στόχο των ερυθρολεύκων.

Το βράδυ της Τρίτης 24 Αυγούστου, η Olé έκανε λόγο για πρόταση των πρωταθλητών στη Ρίβερ Πλέιτ για τον 27χρονο αριστερό μπακ. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός προσέφερε το ποσό των 4 εκατ.

ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του, πρόταση που όμως απορρίφθηκε ως... μικρή από την αργεντίνικη ομάδα. Στο ίδιο δημοσιεύμα επισημαίνεται μάλιστα πως το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρίβερ Πλέιτ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, όπερ και σημαίνει πως είναι "ή τώρα ή ποτέ" για την πώλησή του -τον χειμώνα θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ο ίδιος το επόμενο συμβόλαιό του.

Η κατάσταση βέβαια δεν είναι τόσο απλή όσο μπορεί να φαίνεται, αφού στην όλη διαδικασία εμπλέκονται ακόμη δύο ευρωπαϊκές ομάδες, που ψάχνονται για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τη Λάτσιο και τη Μαρσέιγ, τις οποίες επισημαίνει ως άμεσα ενδιαφερόμενες για τον παίκτη το TNT Sports Argentina.

Εν προκειμένω, ο τηλεοπτικός σταθμός της Αργεντινής κάνει λόγο για ραντεβού των εκπροσώπων του παίκτη με τους ανθρώπους της Λάτσιο -κάτι που ίσως δείχνει πως η ιταλική ομάδα είναι πιο κοντά στην απόκτησή του. Παρεμπιπτόντως, η ιταλική ομάδα δεν υπολογίζει -επίσης για το αριστερό άκρο της άμυνας- τον Μοχάμεντ Φαρές, παίκτη που επίσης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι είναι 27 ετών και βρίσκεται στις τάξεις της Ρίβερ Πλέιτ από το 2019. Σε αυτή τη διετία, μετράει 62 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 4 γκολ και 12 ασίστ. Στα "συν" -εκτός των άλλων- του Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι είναι το γεγονός πως διαθέτει κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα